Деница Гаджева се разплака в съда, прекъснаха делото срещу Сидеров

През годината на протестите, когато "Атака" бе подложена на постоянен натиск, удари и обиди, никой не взе мерки, а когато се защитихме се образува този скалъпен процес. Това заяви Волен Сидеров по време на делото срещу себе си за инцидента по време на полета до Варна.

Малко след старта на делото съдията прекъсна заседанието, тъй като Деница Гаджева, която даваше показания за случая в самолета от 6-ти януари, се разстрои. Когато се върна в спомените си назад за 2013 година, когато централата на партия "Атака" и депутатите били обиждани и замервани с камъни, Деница се разплака и не можа да продължи.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който е подсъдим за хулиганство и нанасяне на лека телесна повреда за пореден път обвини френското и американското посолство, че са организирали политически процес срещу него, за да бъде отстранен като депутат. Това стори в съдебната палата, където пристигна заедно с депутати от "Атака". Да го подкрепи в залата дойде и бременната му приятелка Деница Гаджева.

Сидеров е подсъдим за лека телесна повреда и хулиганство. Според обвинението на 6 януари м.г. той се е карал с френски дипломат в самолета за Варна, а на летището е ударил полицай. До момента по делото са разпитани много пътници в самолета и служители на авиокомпанията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право