Краят на евтините коли Малките модели скоро ще бъдат изместени от устрема на производителите към електромобили

Меркел заслужава висш пост в ЕС, смята Юнкер Канцлерката била произведение на изкуството

Сергей Меркюри и Никеца Джагър разтърсиха „Гласът на България“

Стево Пендаровски печели първия тур от президентските избори в Северна Македония, по първоначални данни

Задържаха микробус, превозвал експлозивите за атентатите в Шри Ланка

Тежки глоби от ЕК заради „зеления“ хаос в Натура 2000 Министерският съвет отлага промените в Закона за биологичното разнообразие, които са единственият изход от ситуацията

Комикът Владимир Зеленски води със 73,2% според първите данни от президентските избори в Украйна

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 22 април 2019

Банките стават клиент №1 на колекторските фирми Събирачите на дългове се готвят да изкупят банкови вземания за още над 500 млн. лева

Най-много катастрофи стават привечер

Пускат през есента отсечката между Ябланица и Боаза

Всички задържани след спецакцията срещу ало измамници в Горна Оряховица остават в ареста

Над 200 жертви взеха 8 атентата в Шри Ланка (обзор)

Над 3000 дървета засадиха 150 доброволци от „Джи Пи Груп” Дружеството участва в проекта Новата гора

Слаба избирателна активност на президентските избори в Северна Македония

Новаторски проекти по различни теми вече могат да спечелят финансиране в Ятото

Промените ще помогнат за реализирането на идеи, които трудно биха
получили финансиране другаде

От днес четири проекта на различни теми ще печелят финансиране от платформата Ятото (www.yatoto.com). Освен популярните категории “Здраве и семейство” и “Природа и животни”, платформата отделя в отделни категории темите “Образование и спорт” и “Други проекти”. Проектите във всяка категория се състезават за подкрепата на потребителите и всеки петък най-подкрепеният проект по отделните теми ще получава по 1 000 лева.

През последните месеци Ятото се изгради като предпочитано място за финансиране на различни медицински и социални нужди, а проектите в подкрепа на животни бяха сред най-често срещаните при седмичните победители. Освен финансирането на четири различни проекта всеки петък, един потребител на Ятото може да спечели и 1 000 лева на случаен принцип, само защото прави добро.

“С тези промени целим да дадем по-голям шанс на новаторски и интересни проекти, които трудно биха намерили финансиране по друг начин”, сподели Том Хигинс, Изпълнителен директор на Ятото. “Промените ще направят сайта още по-интересно и предпочитано място, където заедно правим добро”, добави още той.

Припомняме, че проектите са идеи на потребителите на Ятото, които целят да направят живота на хората в България по-добър и могат да бъдат реализирани с 1 000 лева. Гледайки рекламите на сайта (Renewable Advertising ™) в рамките на няколко минути всеки ден, потребителите генерират подкрепа в полза на избраните от тях проекти.

За Ятото:

Ятото е българската социална мрежа от ново поколение, която генерира приходи от социално¬отговорни рекламодатели и ги разпределя обратно към обществото, под формата на награди за потребителите и техните добри идеи. Наградите се осигуряват от социално отговорните рекламодатели на платформата. От началото на своето съществуване (01.11.2013 г.) до момента Ятото е раздало 340 000 лева до хиляди българи.

Изпълнителен директор на Ятото е Томас Хигинс, инвестиционен банкер и предприемач, който живее и работи в България от над 22 години. В миналото, Том е бил Изпълнителен директор и Главен инвестиционен директор на Българо-Американския Инвестиционен Фонд, Съуправляващ партньор в Болкън Аксешън Фънд, а към момента притежава различни онлайн социални предприятия.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.