Сблъсъци между италиански антифашисти и полиция в Торино

Над 400 мирни граждани са убити край Дамаск през последните пет дни

Пореден протест на надзирателите в Пловдив

Нов трус от 3,8 по Рихтер разлюля Асеновград

400 кг кокаин откриха в пристройка на руското посолство в Аржентина

Шофьор заби кола, пълна с туби с бензин, в болница в Кънектикът

“Милан” пак би “Лудогорец”

Борисов вечеря с лидери в Белгия Срещата се проведе в замъка Хертохинедал край Брюксел

Бащата на прегазения 6-годишен Петьо: Не вярвам в правосъдието, но има Господ

Общинска с ново ръководство Ангел Геков става изпълнителен директор

МВФ: Намалете лошите кредити

Десет души са загинали след рухване на жилищна сграда в Кайро

Руски депутат: Русия е изпитала 200 нови типове оръжия в Сирия

Лайпциг може да забрани дизеловите автомобили

Вучич и Лавров се обединиха около църковната и военна независимост на Сърбия

Новаторски проекти по различни теми вече могат да спечелят финансиране в Ятото

Промените ще помогнат за реализирането на идеи, които трудно биха
получили финансиране другаде

От днес четири проекта на различни теми ще печелят финансиране от платформата Ятото (www.yatoto.com). Освен популярните категории “Здраве и семейство” и “Природа и животни”, платформата отделя в отделни категории темите “Образование и спорт” и “Други проекти”. Проектите във всяка категория се състезават за подкрепата на потребителите и всеки петък най-подкрепеният проект по отделните теми ще получава по 1 000 лева.

През последните месеци Ятото се изгради като предпочитано място за финансиране на различни медицински и социални нужди, а проектите в подкрепа на животни бяха сред най-често срещаните при седмичните победители. Освен финансирането на четири различни проекта всеки петък, един потребител на Ятото може да спечели и 1 000 лева на случаен принцип, само защото прави добро.

“С тези промени целим да дадем по-голям шанс на новаторски и интересни проекти, които трудно биха намерили финансиране по друг начин”, сподели Том Хигинс, Изпълнителен директор на Ятото. “Промените ще направят сайта още по-интересно и предпочитано място, където заедно правим добро”, добави още той.

Припомняме, че проектите са идеи на потребителите на Ятото, които целят да направят живота на хората в България по-добър и могат да бъдат реализирани с 1 000 лева. Гледайки рекламите на сайта (Renewable Advertising ™) в рамките на няколко минути всеки ден, потребителите генерират подкрепа в полза на избраните от тях проекти.

За Ятото:

Ятото е българската социална мрежа от ново поколение, която генерира приходи от социално¬отговорни рекламодатели и ги разпределя обратно към обществото, под формата на награди за потребителите и техните добри идеи. Наградите се осигуряват от социално отговорните рекламодатели на платформата. От началото на своето съществуване (01.11.2013 г.) до момента Ятото е раздало 340 000 лева до хиляди българи.

Изпълнителен директор на Ятото е Томас Хигинс, инвестиционен банкер и предприемач, който живее и работи в България от над 22 години. В миналото, Том е бил Изпълнителен директор и Главен инвестиционен директор на Българо-Американския Инвестиционен Фонд, Съуправляващ партньор в Болкън Аксешън Фънд, а към момента притежава различни онлайн социални предприятия.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете