Хороскоп: Кой не е за вас в любовта?

Овен

Търсете си авантюрист

Представете си, че сте гаджета с майка си. Така ще се чувствате, ако се обвържете с Рак. Ще се държи с вас като с дете, неспособно на разумни решения. Вие сте независими от рогата до петите, а Ракът гледа да ви обуздае и да се задоми. От друга страна, връзка с най-добрия приятел е рядко щастие, което ще намерите, ако излизате с Близнаци. Още с първото изречение ще разберете колко много си допадате. И двамата сте авантюристични и буйни.

Телец

Нужен ви е стабиляга

Разхождате се с половинката из центъра и завъртате вратовете на хората. Вие сте най-красиви и най-величествени в целия град и всички ви завиждат. То сексапил, то облекло... Не се правете, че такава суета ви е чужда. Трябва ви само някой, равен на вас по хубост и прелест, или с други думи - Лъв. Ако обаче се скарате, ще се нападате до смърт. Лъвът е винаги прав, а вие не давате на никого да ви се качва на главата. Ако търсите по-спокойна и стабилна връзка, намерете си някой Рак.

Близнаци

Някой безгрижен купонджия

Острият ви ум бързо се отегчава от разговорите за сметки и Биг брадър, затова бързият език и сарказма на една Дева сигурно ще ви плени. Двамата бихте могли да създадете прекрасна и интелигентна връзка - ако успеете да се изтърпите. Контролиращите Деви не понасят вашата нерешителност, а манията им за сгъване и гладене на гащи и чорапи ще ви побърка на първия ден. По-леко ще ви е с безгрижния Овен, с когото ще сте идеалната двойка пътешественици.

Рак

Трябва ви точен човек

Ако случайно сте се залюбили с някого от зодия Везни - горко ви. Когато решите да говорите за чувствата си, Везните ще започнат да се потят, да пъшкат и ще се опитват да ви разкажат подробно за новите си обувки. Колебливостта и страхът им от задължения ще ви натъжават всеки ден, а незадълбоченото им мислене и суета ще ви дразнят. За разлика от тях Девата хладнокръвно ще изслуша и запомни всичките притеснения, с които ви изпълва срещата с новия шеф или майка ви.

Лъв

Зарежете хейтърите

Вие сте на сцената и се раздавате под топлото сияние на прожекторите. А Девата ще е онзи тъпанар в тълпата, който крещи: „Пу бе, некадърник!“. От връзката с Дева ще ви потънат гемиите. Кажете ли нещо, бегло приличащо на разсъждение, очаквайте плесник през муцуната от този безмилостен критикар. Зарежете хейтърите и обърнете внимание на феновете си - може би някой Овен ви е метнал око. Захванете ли се с Овен, ще получавате царско количество комплименти.

Дева

Бягайте от инопланетяни

Трудно се разбирате с когото и да е, но върхът на недоразуменията идва при контакта ви със Стрелците. Те сякаш са извънземни от друга вселена, попаднали през някоя черна дупка на вашата планета. Наблюдават ви, интересни са им странните ви навици, но въобще не си и помислят да говорят с вас - ясно е, че вашите разбирания за комуникация са съвсем различни. Единствено Скорпионите са също толкова ненормални, колкото сте и вие, дори може заедно да си подреждате храната в хладилника по цветове.

Везни

Паркурът не е за вас

Да лежите вкъщи с книга в ръка и чаша топъл чай е единственото, за което си мечтаете, докато се тресете от вътрешно негодувание в дискотеката, в която ви е замъкнало гаджето ви Водолей. Никой не ви е карал да се захващате с този чисто луд човек. Енергията на Водолея е безкрайна. Трябват ви уютни вечери с някой Козирог, който няма да ви изтощава със среднощен паркур, съпроводен от викове: „Веднъж се живее!“

Скорпион

Дръжте Козела

От Скорпионите, обвързани с Телец, стават най-добрите детективи - няма по-изобретателни ревнивци. Телците будят у вас подозрение дори когато не ви отговорят на секундата на съобщението във фейсбук. Възможно е двамата бързо да се намразите - заради липсата на вярност и странните ви фетиши, които Телецът не одобрява. Пуснете рогата на бика и поканете вкъщи някой Козирог, който с малко убеждаване ще се съгласи да се любите на покрива.

Стрелец

Бъдете с царя

Вашата крайна нетактичност често ви създава проблеми и прави връзката ви със свръхчувствителните Риби жалка гледка за околните. Докато любимият ви пълни кофата с насълзени, сополиви кърпички след поредната ви безочлива изцепка, вие си тананикате и се чудите какво пък толкова сте казали сега. За вас добрата комбинация е с Лъв. Трудно бихте разклатили неговата царственост с непремерени приказки. Ще имате пълна свобода на себеизразяване - той да си бъде великолепен, а вие - непукист.

Козирог

Каквото каже мама

Половинката ви от зодия Близнаци винаги ще се чувства неудобно там, където вие сте най-добре - с роднините ви. За гаджето ви е загадка защо държите всеки уикенд да посещавате "маминка". За вас семейството е номер едно, а Близнаците предпочитат да бъдат оставени на мира. Лоялността ви ги изумява, но бързо ще започне да им пречи. Ако искате да уважават привързаността ви, граничеща с робско малодушие, намерете си Рак - сигурно ще заобича вашите повече от вас.

Водолей

Далеч от педанти!

Ако бъде организиран конкурс за най-неподходяща двойка, победители ще сте вие и Девата. През живота си няма да намерите човек по-различен от вас от педантичното ви гадже. Бунтарската ви душа не може да се вмести в графиците и изискванията, които ще ви постави една Дева. Само гледайте нервните тикове и гърчове, които докарвате на половинката си, оставяйки разни предмети където ви скимне. Връзката с някой по-артистичен (например Везни) ще е много по-плодотворна.

Риби

Само не и Дева

Всичките ви мечти за принц от приказките рухват, когато се окажете във връзка със злата вещица военен командир - Лъва. Но още по-зле са нещата с бъбривите Близнаци и безотговорните Стрелци. Може би най-неудачен би бил партньор Дева. Защо ли? Между вас няма абсолютно нищо общо. Нежна е нощта, в която Рибата срещне Рака. И двата знака са чувствителни, грижовни и мечтателни. Върнете се в морето и го намерете.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл