Цветан Цветанов: ГЕРБ постигна видими резултати в София

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов взе участие в работен семинар на софийската структура на ГЕРБ, организиран от сдружение „Граждани за европейско развитие на България“ и фондация „Ханс Зайдел“, съобщиха от пресцентъра на партията.

На него присъстваха заместник-председателят на ПП ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова, която е и председател на сдружение „ГЕРБ“, председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков и административният секретар на ГЕРБ и областен координатор на партията в София Цветомир Паунов. Пред над 100 човека – районни кметове, кметове на кметства, народни представители и общински съветници на ГЕРБ в столицата Цветан Цветанов представи акценти от подготовката на партията за предстоящите избори както в страната, така и в София.

„С работата си като кмет Йорданка Фандъкова превърна София в един добър модел за управление, неслучайно слоганът на ГЕРБ в столицата гласи: „Видими резултати за София“, заяви председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов. Той подчерта, че, за да продължи този успешен модел на развитие, ГЕРБ трябва отново да постигне убедителна изборна победа на местните избори през октомври.

От своя страна, Йорданка Фандъкова направи отчет за дейността на Столична община. Проведе се и дискусия за бъдещи инициативи и проекти в столицата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини