Българин открадна американска табела, продава я за 750 лева

Американски знак "Keep off grass" (не стъпвайте по тревата) се продава срещу 750 лева в сайт за обяви съобщи trafficnews.bg. Собственикът му гарантира автентичността му, като разказва че е краден от Ню Джърси и се хвали, че е "оригинален гангстер". Човекът сам е написал и историята за това как се е сдобил с американския знак под самата обява в сайта.
Ето и неговия разказ (автентичен правопис):

"Знака е автентичен за стандартните знаци за щата Ню Йорк 2004, откраднат е от работилница в Ню Джърси и транспортиран с пътнически самолет на Ал Италия. Не се продава в магазин. Автентично доказателство, че притежателят му е оригинален гангстер.

Моля за сериозни запитвания знака е подходящ да се постави до тревата започваща от алеята за паркиране на къщата Ви, цената от 750лв го прави изключително скъп за ламарина за печене на чуши или друг тип подобни тъпотии. Употребата му по предназначение ще пази тревата ви с почти уникален за България предмет.

Високата стойност на предмета се дължи на уникалността за България, факта че в САЩ знаците се поставят единствено от държавни служби, при залавяне в кражба биват конфискувани и се заплаща глоба която е поне 500$.

На който не му харесва цената пък иска знака с пожелание да се разходи до САЩ и да успе, да си открадне един и да си го донесе".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини