Нигяр Джафер: Моделът на здравеопазването е грешен

Весела Лечева: Грешка е да се иска оставка за изразена политическа позиция

Хлапета ще борят агресията с картинг и съвети от професионални пилоти

Изчезнаха 111 девойки след нападение в Нигерия

Учени регистрираха подозрителна активност на Йелоустоунския супервулкан

МЗ: Бутилираната вода носи сериозен риск за детското здраве

Мел Гибсън снима детективски сериал

173 милиона за нов център на София (ВИДЕО) Пускат нощен транспорт за 2 лв.

Две българки на топ постове в ЕК Първата жена начело на Евростат ще е Мариана Коцева

Вижте акцентите от броя на “Труд” в четвъртък, 22 февруари 2018

Русия е заплатила глоба от 15 милиона долара на Международния олимпийски комитет

Актьорите Гал Гадот и Марк Хамил ще връчват награди “Оскар”

Мъж обгоря след инцидент в леярна Прокуратурата проверява и друг случай

Валери Жаблянов в блиц пред “Труд”: ГЕРБ удрят всеки, който не им харесва

Легионер стрелец обвинен за хулиганство Горския човек заплашил служители на МВР, че ги очакват много изненади

Цветанов: ГЕРБ не забравя, ние работим за развитие на регионите

Младите хора са бъдещето на България. Това, което искаме да направим в Северозапада, е да пробудим младите, защото България днес е част от силна и обединена Европа. Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на младежкия форум „Политика за Северозапада-време за действие“, който се провежда във Враца, съобщиха от пресцентъра на партията. Той подчерта, че това мероприятие е много ясен знак от централното ръководство към Северозападна България. „Много е важно да спечелим изборите във Видин, в Монтана и във Враца. Те са изключително важни за цялостната политика на правителството и местната власт. Там, където ГЕРБ управлява, има видими резултати в общините“, заяви Цветанов.

Цветан Цветанов съобщи, че предстои да се организира работна среща в региона заедно с евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП, Предприемачи ГЕРБ и представителите на малкия и средния бизнес, за да може концептуално да се мисли как да се подпомогне развитието на Видин, Монтана и Враца. „ГЕРБ не забравя, ние работим за развитие на регионите“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

„ГЕРБ предлага реални политики. В региона трябва да насочим вниманието си преди всичко към европейското финансиране и европейската солидарност. Парите не трябва да се харчат както момента в община Враца“, посочи Цветанов. Той обясни, че като заместник-кмет от 2009-2011 година Петя Аврамова е успяла да финализира проекта за водния цикъл във Враца, който е на стойност 136 млн. лева. „Проектът, който беше готов и одобрен, съвпадна с местните избори през 2011 година. Проектът надали ще бъде финализиран и в предстоящите месеци, още повече след година и половина управление на кабинета „Орешарски“, а не остава много време до финала на стария програмен период, вероятно ще има финансови санкции. След изборите вероятно бъдещият кмет ще трябва да отговаря за щетата, нанесена от сегашния кмет“, каза Цветан Цветанов. Председателят на Националния предизборен щаб заяви, че повече от всякога слоганът на ГЕРБ „Видими резултати за Враца – време е“ ще бъде актуален на тези избори.

„Враца може само да спечели от потенциала на Калин Каменов – млад лидер, изключително зареден човек. Сърцето в него тупти за действие“, посочи Цветанов. Той обясни, че e важно да бъде направена силна кампания с активното участие на младите, с помощта на Старейшини ГЕРБ, на Жени ГЕРБ и на Предприемачи ГЕРБ.

Цветан Цветанов бе категоричен, че ГЕРБ залага на активните, знаещите и можещите. „Не винаги хората с огромен потенциал отиват и гласуват, а политическите ни опоненти залагат на купени гласове, защото тук има висока безработица. Вие трябва да станете посланици и да бъдат ангажирани колкото се може повече хора, които да заявят своята гражданска позиция. Всеки от Вас притежава реален потенциал да подсили местната администрация. Всеки от Вас има шанс да бъде представител на младите в местната власт. Приемайте всяка номинация като отговорност, не като привилегия“, каза още заместник-председателят на ГЕРБ.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете