Мъж с опасност за живота, след като е бил намушкан с нож в село Добротица

56-годишен мъж е с опасност за живота, след като е бил намушкан с нож в село Добротица, община Антоново, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Търговище за "Фокус".

Около 01.10 часа в село Добротица, община Антоново, пред кафе-аперитив - фирмена собственост, е възникнал скандал между двама мъже от селото – Х.М. на 71 години, и И.И. на 56 години, като впоследствие скандалът е прераснал в побой.

По-късно в него се е включила и 57-годишната съпруга на Х.М. – също с инициали Х.М., която е намушкала И.И. с нож в областта на корема. Пострадалият е откаран в МБАЛ-Търговище с опасност за живота му. Настанен е в интензивното отделение на болницата. Направена му е спешна операция. Установено е, че има нанесени 3 прободни рани. 57-годишната Х.М. е задържана за срок до 24 часа на основание чл. 72, ал. 1, т. 1 от Закона за МВР.

Оръжието, с което е извършено престъплението, е намерено и иззето. По случая е образувано досъдебно производство. Процесуално-следствените действия по документиране на престъплението продължават.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини