Майка откри клечка за зъби в киселото мляко на децата си

Майка на две деца-на 4 и 6 години от Сандански откри клечка за зъби в кисело мляко, което купила от верига магазини в града.

30-годишната Мария Димитрова разказа пред struma.bg:
"След като напазарувах хранителни продукти от хипермаркета, разтоварих багажа вкъщи, а малко по-късно мъжът ми ме потърси по телефона с думите: "Какво е това мляко с клечка за зъби в него?!". Тогава разбрахме, че киселото мляко, което съм купила, е било "гарнирано" с клечка за зъби. Когато го видях, се погнусих адски много, направо намразих млякото. Добре че клечката, която беше забита в средата на кофичката, се подаваше на повърхността, иначе можеше да попадне в гърлото на едно от децата ми, ум не ми побира какво можеше да се случи и кой щеше да е отговорен за това", коментира младата майка. Тя изпрати в "изданието снимка на кофичката с кисело мляко, на която се вижда и клечката за зъби.

От struma.bg потърсили управителя на магазина, където е купено странното мляко. Той ги препратил към "Връзки с обществеността " на фирата. Те поднесли на майката своите извинения за неприятния инцидент.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони