В „Левски“ не дават и 100 лв. отгоре за заплати

Новата финансова дисциплина в „Левски“ доведе до забрана за надскачане и със 100 лева на лимита за заплати. За отбора са отделени месечно 200 000 лв., след като през миналия сезон бюджетът бе 260 000 лева.

Таванът за отделна заплата е до 6000 евро за чужденци. Председателят на управителния съвет Иво Тонев обяви, че числото може да бъде надхвърлено с 500-600 евро, но не и общата сума. „Сини“ обаче имат предвидени бонуси или траншове, с които могат да качат с десетки месечното си възнаграждение, се говори на „Герена“.

„Най-важното за Тодор Батков бе бъдещето на „Левски“ - каза за Би Ти Ви Тонев, който с Александър Ангелов и Николай Иванов е сред тримата нови собственици. - Не съм подставено лице на никого. В никакъв случай не мога да кажа, че сме в близки отношения с Бойко Борисов. Ако кажа, че не го познавам - ще излъжа. Относно Ангелов: Аз се познавам с него повече от 15 години. Помагал ми е, съветвал ме е. От 2005 година е в „Левски“. Батков ми каза, че практически е бил вицепрезидент. Ние сме застанали с имената си и предсатвляваме единствено себе си.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ