Община си купи Великденски кабриолет

500 фазана красят ловните полета край Балчик

Красимир Вълчев: Намалихме с 60% приема в специалност „Икономика“ в сравнение с 2015 г., като най-малко е намалението за УНСС – с над 20%

Ажурени и манастирски яйца наредиха в Етнографския музей във Варна Великденската изложба е съвместна с музеите на Велинград и Ихтиман

Депутатите излязоха във ваканция до 8 май

Българин е обвинен за фалшива бомбена заплаха срещу небостъргач в Мадрид (ВИДЕО)

Премиерът Борисов за скандала с имотите: От ГЕРБ всички до един подадоха оставки, за другите партии – те си отговарят

ТИР изгоря на магистрала „Тракия“ край Вакарел

Съдят глухонямо момче, убило жена

Сръндак с отрязана глава открили горски стражари Дивечът е собственост на ловното стопанство „Воден”

Момче на 19 години пострада, след като 17-годишен без книжка катастрофира в Русе

Облагане при наемане на чужденци и ДДС при ремонт

Варненски ортопеди имплантираха последен модел раменна става

Пожарникари от Сливен спасиха заклещена в ограда сърна

Учредиха награда „Валери Петров”

82 – 86 милиарда евро за евентуален спасителен план за Гърция

Евентуална нова програма за оказване на помощ на Гърция се оценява между 82 и 86 милиарда евро в заключителен документ на Еврогрупата, предаден днес на държавните и правителствените ръководители, с копие от който се е сдобила АФП.

Еврогрупата отчита, че евентуална програма ще се нуждае от финансиране между 82 и 86 милиарда евро. Еврогрупата приканва институциите (Европейската комисия, МВФ, ЕЦБ) да проучат възможностите за намаляване на сумата чрез данъчни мерки и приватизации, се изтъквало в документа.

Междувременно управителят на най-голямата гръцка област- Атика, Рена Дуру, разкритикува политиката на Европейския съюз спрямо Гърция. Според Дуру не би могло да се постигне решение на гръцката криза, ако планът на Брюксел е да изгони Гърция от Еврозоната и ЕС, пише Spiegel.

„Ние няма да намерим решение, ако планът, разработен за моята страна, предвижда прогонване на Гърция от Еврозоната или намаляване на заплатите и пенсиите до нивото на тези в Хърватия и други балкански страни. Не трябва да бъдат държани България и Румъния в ЕС и години наред да се водят преговори за членство с Турция, а Гърция да бъде гонена от европейското семейство“, заяви управителят на област Атика.

„Излизането от еврозоната на която и да е страна би било катастрофа. Ние се стараем, работим и изпитваме трудности. Ние признаваме това. Но реално, след политиките на икономия в последните 5 години, просто не си достигат кадри“, добави Рена Дуру.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.