Цветан Цветанов представи кандидатите за кметове на партията в Силистренска област

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов представи кандидатите за кметове на партията в Силистренска област. На пресконференцията присъстваха народният представител на ПП ГЕРБ в област Силистра Алтимир Адамов, областният координатор на партията Тодор Тодоров, членове и симпатизанти, съобщиха

"За мен е особено важно, че ПП ГЕРБ стои изключително добре в Силистренска област. Кандидатът ни за кмет на Силистра е д-р Юлиян Найденов, който тази есен ще се впусне в кметската надпревара за втори път. Това е човекът, който преобрази Силистра в позитивен план. Опитът му на лекар му дава възможност да взема правилните решения. Убеден съм, че това което постигна д-р Найденов в последните четири години ще бъде продължено и надградено, а именно това дава изключителна устойчивост на общината“, обяви Цветанов.

Вторият официално представен кандидат за кмет от ГЕРБ в областта беше градоначалникът на Дулово д-р Юксел Ахмед. "Д-р Ахмед заслужава огромната ни подкрепа и кредит на доверие, защото той е човекът, който осъществи промяната в община Дулово, където преди това не можеше да се говори за друг кандидат за кметския пост освен от ДПС ", каза заместник-председателят на ГЕРБ.

Цветанов заяви, че по време на мандатите си д-р Димитър Стефанов, като кмет на община Тутракан, е успял да покажи европейска визия и това как хората могат да се възползват от европейската солидарност.

За четвърти пореден мандат ГЕРБ издига кмета на община Кайнарджа Любен Сивев. Цветан Цветанов припомни, че настоящият градоначалник е спечелил с над 70% на първи тур на предишните кметски избори и изрази надежда, че доверието, което ще му бъде гласувано сега, ще бъде още по-голямо. „Това е общината, в която правителството на ГЕРБ направи най-голямата инвестиция в образованието в област Силистра, а именно 2,5 милиона лева за училище в село Голеш”, подчерта председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ. Цветанов се обърна с молба към членовете на ГЕРБ да бъдат толерантни и да отвръщат на агресията в предизборната кампания с диалог и спокойствие.

Останалите кандидати на пария ГЕРБ в Силистренска област са: За община Алфатар - Янка Господинова, заместник-областен управител в Област Силистра; Община Главиница - Себахтин Халид, Директор на ОДБХ, ветеринарен лекар; Община Ситово - Мариана Панова, Началник „Общинска служба по земеделие”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини