Млад мъж с опасност за живота след жесток побой от ревност

24-годишен мъж е с тежка черепно-мозъчна травма и опасност за живота след жесток побой в котленското с.Нейково - съобщиха от полицията в Сливен.

Съобщението за случая дошло от областната болница в Сливен в 0,10 ч на 12 юли, когато тежко пострадалият бил докаран за лекарска помощ. Състоянието му наложило да бъде транспортиран до специализирана клиника в Пловдив - допълниха от полицията.

Нападателят - 25-годишният Й.М. от същото село, бил задържан. След едно денонощие в ареста е освободен.

Пострадалият не живеел в селото. Идвал рядко, за да види баба си и дядо си. Известно работел в Гърция. Тези дни отново пристигнал, за да помогне на възрастните си роднини. Почти цял ден косил ливада.

Вечерта отишъл в заведение в центъра на селото. Там група младежи и родителите им празнували рожден ден. Сред гостите на празника бил нападателят. Участниците във веселбата не обърнали внимание кога си е тръгнало момчето. След него незабелязано излязъл Й.М. След кратко отсъствие пак се върнал на купона. Поведението му с нищо не подсказвало за ужасяващия побой, който бил нанесъл.

В Нейково недоумяват за случилото се. Според слуховете, болезнена ревност заради момиче е станала причина за нападението.

Разследването продължава.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право