Антон Кисе: Зеленски обра протестния вот на украинците

1900 коня в най-бързия електрически автомобил Четири двигателя изстрелват Pininfarina Battista за 12 секунди от 0 до 300 км/ч

Избирателите нямат воля за реформи в администрацията Няколко идеи за подобряване на средата за бизнес у нас

Продадоха пианото на Джон Ленън за над 500 хиляди долара

Полина Карастоянова: Нобходима е реклама на България в българските и международни медии

Община Шумен приема на работа още 16 души с увреждания

Как да надвием пролетната умора с правилните храни Повече вода и екзотични храни и подправки помагат

Автомобил „Тесла“ се самовзриви на паркинг в Китай (ВИДЕО)

Министър Порожанов: Проверени са над 17% от всички къщи за гости

Иво Христов: Корнелия Нинова ми предложи място в листата на БСП още през декември

Защо дядо си хванал млада красавица?

Jetta дебютира като нова марка в Китай На изложението в Шанхай бе показан SUV модел с означение Jetta VS5

В БСП победиха малцинствата Соросоидството е присъщо на българските евродепутати поради малцинствения си за партиите им произход

Ангел Джамбазки: „Ишиас политиката“ в Брюксел разпалва антиевропейските настроения

Кално свлачище взе 19 жертви в Колумбия

Регионалното министерство събира информация по казуса с незаконните постройки в Гърмен

Чрез Дирекцията за национален строителен контрол в Министерството на регионалното развитие и благоустройството тази сутрин е получено официално писмо от Министерството на правосъдието. То касае искане от страна на семействата на Красимир Христов Илиев и Стоян Любенов Айдаров за налагане на привременна мярка от страна на Европейския съд по правата на човека спрямо българската страна на основание Правило 39 от Правилата на ЕСПЧ.

По поставените в него въпроси МРРБ е изпратило писма до Министерството на труда и социалната политика, Държавната агенция за закрила на детето, Агенцията за социално подпомагане и кмета на община Гърмен с искане да получи необходимата информация, съобщиха от пресслужбата на МРРБ.

Получените отговори МРРБ ще предостави на Министерството на правосъдието, което да ги обобщи и изпрати на Европейския съд по правата на човека.

В допълнение на темата, Министерството на регионалното развитие и благоустройството информира, че началникът на Регионален отдел Национален строителен контрол – Благоевград не е организирал срещата, за която кметът на община Гърмен Минка Капитанова твърди, че е трябвало да бъде проведена днес.

Министерството призовава към зачитане и въздържане от злоупотреба с доброто име на двете институции – Министерството на регионалното развитие и благоустройството и Дирекцията за национален строителен контрол, и на техните служители.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.