Пътни полицаи засякоха трима, обявени за издирване Единият е търсен от ГДБОП

Тежко е състоянието на момчето, паднало от прозорец в социален комплекс

Оперетата “Графиня Марица” отново на търновска сцена Представят постановката с нови попълнения сред солистите

Валери Жаблянов: Мотивите за исканата оставка са образец за политически произвол и фактологическо слабоумие

Доналд Тръмп с мярка срещу модифицираните пушки

ГЕРБ посочи 3 аргумента за оставката на Жаблянов

ДПС не участва в дебатите за исканата оставка на Жаблянов

Петър Москов: Натискът на здравния министър върху другите структури от системата не може да се счита за проблем

България ще бъде домакин на съвместен бизнес форум с организацията за външна търговия на Япония

КЗП съди девет фирми за бързи кредити

Социалните ще търсят други роднини или приемно семейство на близнаците от Пловдив

Председателят на Държавната комисия по стокови борси и тържища: Не очаквам цените да се повишат спекулативно около Великден

Сергей Игнатов избран за ректор на частен университет във Вилнюс

ТИР се запали на магистрала “Тракия” Няма информация за пострадали хора

3,5 години затвор за рапър от остров Майорка, възхвалявал тероризма

Двойник на Станишев кандидат-кмет в община в Пловдив

Председателката на читалището в село Труд прилича на Цецка Цачева

Двойникът на лидера на ПЕС Сергей Станишев Николай Копринков ще е кандидатът на БСП за кмет на община Марица, която обхваща 19 села около Пловдив. Той получи 100% подкрепа от съпартийците при явното гласуване на общинската конференция в “Марица”.

В момента Николай Копринков е кмет на село Труд. То пък се слави със своите двойници на родни политици. Например председателката на местното читалище Кръстина Стайкова има невероятна прилика с шефката на 43-тото народно събрание Цецка Цачева.

“Имаме добри шансове за победа в предстоящите местни избори, но ни чака много работа, за да може наесен да имаме кмет на община, най-голям брой селски кметове и най-голяма група общински съветници в “Марица”, заяви двойникът на Станишев пред съпартийците си. Акцентите в предизборната програма на Николай Копринков и БСП са насочени към подобряване живота на хората в селската община – ремонт на уличната мрежа и ВиК инсталациите във всички селища, създаване на социален патронаж с доставка на безплатна топла храна на всички нуждаещи се, възрастни хора и хора с увреждания, осигуряване на благоприятна бизнес среда за нови инвестиции в региона и разкриване на стотици работни места.

БСП в Сливен влиза в изборната битка за града с досегашния градоначалник Кольо Милев. Генералът от резерва бе сочен от столичната централа на столетницата за най-успешния червен кмет в страната. За номинацията му се знаеше от доста време насам. Но официалното му издигане за втори пореден мандат стана на общинска конференция на социалистите в Сливен, на която кандидатурата му бе подкрепена единодушно.

Сред основните аргументи “за” бе посочено, че Милев е успял да възобнови работата по европроектите на Сливен. Бе отчетено, че през изминалите четири години са влезли 111 млн. лева европейски средства и въпреки наследеното тежко финансово състояние на общината са направени ремонти на детски заведения, улици, привлечени са прогонени по-рано инвеститори. Кметът Милев ще е водач на листата за общински съветници, в която влизат председателят на БСП-Сливен Атанас Делибалтов, следван от бившия депутат Деян Дечев.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете