Задигнаха злато и пари от апартамент в Благоевград

Крадци проникнаха посред бял ден в жилищна кооперация в Благоевград и отмъкнаха злато и пари. Дръзкият обир е извършен в апартамент на втория етаж на ул. „Менча Кърничева“ в следобедните часове, пише struma.bg.

Апашите проникнали с взлом и били доста шумни и чути от съседите, но никой не е реагирал. Сигналът за кражбата е подаден в полицията от потърпевшите собственици след това. При тараша са отмъкнати лаптоп, мобилни телефони, златни бижута и сумата от 4000 лв., като стойността на откраднатото надхвърля 7000 лв. Криминалистите от 1-во РУ - Благоевград работят за разкриване на извършителите.

Апаш се вмъкна по терлици и в дома на възрастна благоевградчанка и отмъкна 200 лв., които тя скатала в шевната машина. Крадци плячкосаха складови бази в промишлената зона на с. Покровник и задигнаха медни кабели, електрически проводници от кулокран на строителна фирма, както и електрожени за няколко хиляди лева.

От полицията обявиха за разкрита кражба в мол „Ларго“. Непълнолетен младеж е хванат от охраната в неделя следобед да си тръгва с раница, слънчеви очила и други аксесоари за около 110 лв., без да ги плати.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони