Разследват смъртта на бивш футболист

Служители на полицейското управление в Свищов разследват смъртта на бивш футболист. Проверява се и версията за убийство.

Трупът на 45-годишния Тодор Т. бил открит около 14,30 часа в понеделник в дома му в свищовското село Овча могила. Той живеел сам, а родителите му обитавали съседна къща. В злощастния ден майка му се притеснила, че от няколко дни не го е виждала и отишла да му занесе храна. Като прекрачила прага на жилището, се натъкнала на безжизненото тяло на сина си.

При първоначалния оглед по тялото били установени травматични увреждания. На главата му ясно личала голяма рана. Има вероятност мъжът да е паднал и да се е наранил смъртоносно. Трупът е изпратен за аутопсия в болницата във Велико Търново. По случая е започнато досъдебно производство. Процесуално следствените действия продължават под наблюдението на Окръжна прокуратура.

"Преди няколко години, Тодор се раздели с жена си и не можа да преживее развода. Напусна работа, дойде да живее на село и се пропи", споделиха жители на Овча могила.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони