Екорекетьори призовават за протест срещу главния прокурор Цацаров


На протеста каним контрабандистите на цигари, наркотрафикантите и джебчиите, за да е пълна картинката.


В организациите „Да откраднем Корал” , „Да откраднем Карадере” и коалиция „Да не останат хора в България” от няколко дни в социалните мрежи призовават да се организира днес протест против главния прокурор Сотир Цацаров и да му се поиска оставката. Друг, който много настойчиво настоява за оставката на главния прокурор, е човекът, който искаше да брои делфини за 3,6 милиона лева, който иска да приватизира Асоциацията на парковете в България и който беше активен участник в организирани протести в началото на 2014г. против влязло в сила съдебно решение във връзка с общо устройствения план на община Царево. Газещият законите протестира против главния прокурор. Защо ли?


Предоставяме снимки от „природозащитната дейност” на организацията „Да откраднем Корал”. В момента плаж Корал, така рекламиран за екоплаж, е потънал в боклук, „природозащитници” са накачулили дюните с автомобилите си, а завзелите околните чужди терени „еколози” сеят боклук и смрад. Същото се случва не само и на Карадере, но и на още 20 местообитания на дивакуваши по българското Черноморие. Природата се унищожава, за да може екомафията да поиска още много пари, за да пази природата.
Ние от Национална асоциация „Българско Черноморие” се надяваме правосъдния министър Христо Иванов да не е свързан с мафиотската мрежа „Екорекет 2000” и да няма нищо общо с горе упоменатите разбирачи на идеята за реформа на правосъдната система.
Главния прокурор г-н Цацаров се надяваме да му остане време да прочете сигнала на НАБЧ до него, внесен днес.


Политическите партии да вземат и да решат кой управлява държавата – НПО-тата или избраните легитимно на избори политически партии?
Протестът е демократично средство, но обществото трябва да е много внимателно и винаги да си дава отговора КОЙ организира протеста и от КОЯ Икономическа медия ще бъде подкрепен?


От управителния съвет на
Национална асоциация „Българско Черноморие”

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Мнения