На 20 март 2018 да почерпят

Предложиха брак на Златка Райкова

Безпилотен автомобил на „Юбер” блъсна пешеходец в Аризона и го уби

Пада възрастта на учениците, посягащи към наркотици 80% от зависимите посягат към синтетика

Гледаме телевизия на таблета и при пътуване в ЕС Ходим на почивка с онлайн абонамента си

Безработен приюти 8 щъркела

Селена Гомез с първи снимки след трансплантацията й на бъбрек

Война на дупките обяви Бойко Борисов (обзор) Министър-председателят обеща да изкара 200 000 чиновници по пътищата

Може да ви преместят на друго работно място, ако имате ТЕЛК

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” във вторник, 20 март 2018

Назначават 1300 войници до края на 2018 година Заделени са 30 млн. лв. за заплати

Автобус премаза крака на жена, тя загина

Стрелба и бой с брадви в Рупци 17-годишен нападател пронизан от стоп патрон в крака

Сирийското външно министерство разкритикува турското превземане на Африн

Българи купуват ниви до морето в Гърция и слагат каравана

Пощенска банка с лятна оферта за финансиране на малкия бизнес

Пощенска банка предлага лятна промоционална оферта за финансиране на малкия и среден бизнес – за заявления по оборотни и инвестиционни кредити, подадени до 31 август само в специализираните центрове „Банкиране малък бизнес“ на банката в цялата страна. Специалното предложение е над 20% по-ниски такси за отпускане на кредит за финансиране на малък бизнес. За срока на промоцията отпада и таксата за кандидатстване.

Със старта на европейските програми Пощенска банка отбелязва отлични резултати за оборотни кредити за малките компании. Техният дял към месец юни представлява над 80% от всички кредити, показват данните на банката. Експертите на финансовата институция очакват значителен интерес и увеличение в търсенето и на инвестиционни кредити при стартиране на европейските финансиращи програми 2014-2020 г. Според прогнозите на Пощенска банка за тази година се очаква 20% ръст в кредитирането на малкия бизнес, като водещ остава земеделският сектор. Причина за това са атрактивните условия в предлаганите продукти и все по-иновативните решения за финансиране.

От края на миналата година и през 2015 г. инвестициите на Пощенска банка са съсредоточени в развиването на модерна и иновативна клонова мрежа, която да отговаря на нуждите на всеки клиент. Ритейл стратегията, която Пощенска банка прилага, е създадена по модел на новите ѝ собственици – сред които водещи американски и канадски инвестиционни фондове. Екипът от експерти в центровете „Банкиране малък бизнес“ разполага с необходимия професионален опит и експертиза да предлага на малките компании най-подходящите продукти и консултация при подготовката на документи. За Пощенска банка удовлетворението на клиента е най-важният фактор в обслужването и специалистите й оказват съдействие в целия процес от кандидатстването до усвояването на кредита.

Към настоящия момент вече работят 4 специализирани центъра „Банкиране малък бизнес“ в София и още 5 такива в Пловдив, Русе, Благоевград, Варна и Бургас. Допълнителна информация за тях може да се намери на сайта на банката – https://www.postbank.bg/bg-BG/SmallBusinessBanking/SBB_centers/

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.