Емил Скорчев, убил жена си Керанка: Обичах я до смърт, исках да умрем двамата

Емил Скорчев, който уби жена си Керанка във варненското село Тополи, и сам настоя да получи смъртна присъда, искал двамата с жена му да умрат заедно. Но в същото време зверски я обичал.

"Това нашето не беше любовна история. А българска история. Тук се живее трудно. Тя ме замеряше с лъжици, и двамата бяхме агресивни. И заради това отидохме на село, за да не ни гледат хората", каза бившият шампион по културизъм пред камерите на bTV.

След това разказа, че двамата с Керанка често посягали към хладните оръжия, уж, за да се наръгат. "Аз като пробвах да се убивам, тя ме спираше. И аз така нея. Така си казвахме, че се обичаме ", допълва Скорчев. Той разказва, че след като убил жена си, той пробвал и себе си да затрие. Но не успял и се събудил в болницата. И разбрал,че е много по-лесно да убиеш друг човек, отколкото да се самоубиеш. "Повтарях си, че това не е сън, а просто кошмар", допълва мъжът.

Той разказва, че проблемите между него и Керанка тръгнали след самоубийството на баща му. Той наследил от него огромни дългове. И се принудил да убие собствената си баба и да крие тялото и дълго време, за да взима пенсията й. "Закопахме я в мазето - изровихме една дупка. От нейната пенсия взехме 45 000 лева. Но... гузни бяхме. С жена ми непрекъснато ходехме на църква, озъртахме се непрекъснато къде ходи и кой е около нас. Това не се издържаше", допълва Емил.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини