Младоженци гурбетчии загинаха при зверска катастрофа

Младоженци от две седмици са загиналите при зверската катастрофа в Разградско във вторник, съобщиха от селото им Езерче.

22-годишният Феис Ф. и 20-годишната му съпруга се върнали от гурбет в Англия и вдигнали сватба в родното село на момчето. В злополучния ден се връщали от Разград с братовчеда на младоженеца и негов адаш.

27-годишният шофьор също бил гурбетчия и си дошъл за сватбата и Байрама, който е в петък.

Към 16,15ч., при село Осенец, той загубил контрол над автомобила "Фолксваген Голф", който излетял от пътя и се блъснал в дърво. На място загинали младоженците. Водачът е в тежко състояние в реанимацията на разградската болница, където се борят за живота му.

От полицията изясняват причините за трагедията, но по първоначални данни в момента на катастрофата в района е валял проливен дъжд.

Други двама мъже са в тежко състояние в болницата след катастрофа на пътя Търговище-Разград, която е станала към 10,30ч. в черния вторник. Автомобил "Алфа Ромео", управляван от 20-годишния В.В., се завъртял на десен завой и удрил насрещно движещия се "Опел Астра", шофиран от 55-годишния П.С. Младежът е със счупено ребро и перфорация на белия дроб.

Сутринта в злополучния ден пък 29-годишен водач блъснал пешаходка на 59 год., която е със счупен крак.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини