Шофьор заби кола, пълна с туби с бензин, в болница в Кънектикът

“Милан” пак би “Лудогорец”

Борисов вечеря с лидери в Белгия Срещата се проведе в замъка Хертохинедал край Брюксел

Бащата на прегазения 6-годишен Петьо: Не вярвам в правосъдието, но има Господ

Общинска с ново ръководство Ангел Геков става изпълнителен директор

МВФ: Намалете лошите кредити

Десет души са загинали след рухване на жилищна сграда в Кайро

Руски депутат: Русия е изпитала 200 нови типове оръжия в Сирия

Лайпциг може да забрани дизеловите автомобили

Вучич и Лавров се обединиха около църковната и военна независимост на Сърбия

Холандските депутати гласуваха за признаване на арменския геноцид

Кръвта на подрастващите подмладява мозъка

Полицията в Русе проверява сигнал за общински съветник от ГЕРБ, участвал в побой

Чешката полиция издирва българин, обрал дете

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 23 февруари 2018

Евродепутатът Ева Паунова бе лектор на конференция на “Фейсбук” в Лондон

Във вторник, 14 юли 2015 г., евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова бе лектор на конференция на социалната мрежа фейсбук в столицата на Великобритания град Лондон. Нейн повод беше първото официално представяне на резултатите от най-изчерпателното досега глобално проучване на връзката между социалните медии и политиката “Дипломатически похвати 30”.

Резултатите от проучването са отразени в класация на 30-те държави, най-силни в дипломацията чрез похвати като образование, дигитални технологии, култура и бизнес по света. В изказването си Ева Паунова подчерта добавената стойност на социалните медии за работата й като политик. “Социалните мрежи изконно промениха дипломацията като замениха монолога с диалог”.

Тя заяви, че социалните платформи спомагат комуникирането на приоритетите на политиците и дават повече прозрачност на дейността им. Евродепутатът сподели, че чрез социалните медии успява да достигне до части от обществото, до които няма пряк контакт. Според нея ролята на социалните платформи в осъществяването на директна демокрация ще расте неимоверно в близко бъдеще.

Събитието на Фейсбук в Лондон събра на една място голям брой експерти от публичния и частния сектор, дипломати и журналисти. Сред участниците в конференцията бяха американскиятпосланик във Великобритания Матю Бързън, завеждащият отдел “Политики” към НАТО Фабрис Потие и старши кореспондентът на списание Financial Times Гидеон Рахман. От страна на Фейсбук участие взеха вице-президентът на компанията за Европа Никола Менделсон и специалистът по връзки с правителствения сектор Елизабет Линдер.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете