Тв дуел в ефира между ЦСКА и „Левски“

За първи път в модерното време на телевизията предстои телевизионен дуел за аудитория между ЦСКА и „Левски“. Мачовете на двата отбора ще се засекат в преки предавания в съботния следобед. „Червените“ ще играят като аматьорски тим срещу „Оборище“ (Панагюрище), а „сините“ откриват сезона в „А“ група с гостуване на „Ботев“. ЦСКА даде правата си за контролния мач от 18 ч на Канал 3, а Диема спорт ще предава от 18,30 ч дербито от Коматево. Все още няма решение кой канал ще излъчва двубоите през сезона във „В“ група, но по всичко личи, че това няма да е последното „засичане“ на двата гранда в ефира.

Бившият офанзивен халф на ЦСКА Иван Маркович е пред трансфер в „Капри“, новака в Серия А. Сърбинът бе сред напусналите в края на миналия сезон заради неполучени заплати. Маркович записа за ЦСКА и гол във вечното дерби срещу „Левски“ за 3:1 преди 15 месеца. Миналото лято „червените“ продадоха Ивайло Чочев на „Палермо“.

Освен от Христо Стоичков на партито си по случай 70-ия юбилей треньор №1 на ХХ век Димитър Пенев получи писмени поздравления и от президента Росен Плевнелиев. На церемонията дойде и спортният министър Красен Кралев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ