Мъж крие 3 години трупа на майка си Засега е обвинен само за измама

Бомбичка разби камера на КАТ Самоделката е от миниум и бронз

1200 деца нарисуваха рицаря в себе си

Откраднатата от Пловдив линейка беше открита пред софийската болница “Св. Анна”

Ген. Боцев: Държим колкото може по-бързо правителството да сключи договора за нов изтребител

Съдът остави в ареста всички от кметската завера в “Младост” Прокуратурата потвърди за четвърти задържан в началото на акцията. Не е свидетел, но е в СРС-тата

Дядо отиде до магазина и изчезна

Задържаха под стража двама дилъри, спипани с хероин и амфетамини

РИОСВ-Бургас отряза зелените за „Иракли“: Съдът се произнесе, няма законово основание за спиране на строителството

Общинската дирекция “Превенции” провежда юбилейна кампания “Не шофирай, ако си пил” Всеки абитуриент - с бележник за разумно поведение на пътя

Братя Юзеирови с условни присъди за партия ОТОМАН

Изтребители и военни командоси със зрелищна демонстрация в Граф Игнатиево (СНИМКИ)

Повреден колектор замърсява река Екренска

Скандални твърдения за “български злодейства” в сръбска обява за ученически литературен конкурс

Премиерът Борисов ще участва в лидерска среща по Процеса „Бърдо-Бриони“

Отмъстител намушка кон с вила

Стопанин от монтанско село е намерил коня си със забита в тялото му вила. Случаят се разследва, съобщиха от полицията. Нападението върху животното най-вероятно е отмъщение на местни жители заради пуснатите по улиците животни, които опустошават градините им, казаха осведомени.

В сряда 30 годишният Тихомир Любенов от село Владимирово открил кобилата си на поляна със забита в гърба й вила. Мъжът веднага измъкнал острието от добичето и извикал полиция.

Пазителите на реда са започнали издирване на човека, наранил животното. Раните на кобилата са обработени, животното ще оцелее, казаха медици. Според запознати най-вероятно конят е бил намушкан от местни жители като отмъщение заради поразиите, които пуснати на воля добичета правят из селото. Част от стопаните оставят конете си да пасат на воля, животните влизат из дворовете и унищожават реколтата, оплакват се пенсионери. Призивите им към собствениците на животни обаче оставали без резултат.

“Преди три години пак коне вилнееха из селото, тогава някой наряза с нож дв-три добичета и пакостите секнаха! Лошото е, че са виновни стопаните, а патят животните!”, коментираха селяни.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.