Китаец нае 5-звезден хотел за рождения ден на морския си лъв

Китаец, син на известен милионер, резервирал за две нощувки цял 5-звезден хотел, за да отпразнува рождения ден на опитомения си морски лъв, съобщава в. "Дейли мирър".

Изданието публикува снимки на големия морски лъв, удобно изтегнат на шезлонг в хотела "Оушън спринг" в курортния гр. Циндао. Служителите от комплекса също побързаха да увековечат трогателните сцени от празненството със своите смартфони. След което двойката релаксира край басейна, в който морският лъв не пропусна да се разхлади.

Стопанин на морския бозайник е 30-годишният син на супербогаташа Ван Цзянлин.
Състоятелният татко разполага с авоари, оценени на 13 милиарда долара. Ексцентрикът заръчал на екипа от готвачи да изготви специални гигантски ястия, които да бъдат сервирани на рожденика.

Животното било нагостено с отбрани риби и специално приготвени зеленчуци. Морският лъв плонжирал в басейна, но един час след угощението. Той дълго отказвал да
излезе.

В Китай, ексцентричните богаташи, които пръскат пари по най-екстравагантен начин, са познати под прозвището "тухао". На местния език това означава "безвкусни богаташи".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл