Международен конкурс избира най-добрата концепция за нов градски център на Велико Търново

Съдят мъж от Разлог за подправяне на лотариен билет

Стоян Александров дал 61 кредита като физическо лице и 14 през фирми Общ размер: 541 000 лв., 1 693 160 долара и 3 738 600 евро; 1 006 400 лв. и 9 955 579.88 евро

70-годишен намушка трима бежанци в Германия

Шест Златни ритони на ВИНАРИЯ 2018

“Левски” предлага работа на красавици

Варна е декор във финала на “Привличане”

Миланов и ЦСКА напред в Лига Европа

Треньорът на „Рома към играчите: Исках половината да ви сменя

Мъри готов да напусне „Астана“

Бившият шеф на Общинска банка Александър Чакалски временно оглави „Топлофикация София“

Теменужка Петкова: Темата българската страна да бъде купувач на ЧЕЗ не стои на дневен ред

Цар Симеон II прие в двореца “Врана” бившия премиер на Македония проф. Владо Бучковски

Разкриха подпалвач, изпепелил „Лада” на съсед в монтанско село

100 000 лева гаранция за бившия финансов министър Стоян Александров

Тони Димитрова и Михаела Филева дадоха път на зебрата

Тони Димитрова и Михаела Филева дадоха път на зебрата
И град Бургас се обзаведе с нова звездна пешеходна пътека тип „зебра“! Тя беше освежена като част от социално активната инициатива на БГ Радио и Провидент Файненшъл България „Дайте път на зебрата“. Кметът на Бургас Димитър Николов лично уважи събитието, на което Тони Димитрова, Михаела Филева, Били Хлапето и група Ice Cream, заедно с водещия на БГ Радио Симеон Колев преобразиха със собствените си ръце пешеходната пътека, намираща се на ул. „Христо Ботев“ близо до пресечката с ул. „Македония“.

Почитатели на родните звезди, както и привърженици на каузата за безопасност по пътищата, взеха участие и наблюдаваха ентусиазирано как любимите им изпълнителите сръчно и с желание обновяват визията на пешеходната пътека в морския град.

Градоначалникът на Бургас Димитър Николов оцени инициативата като истински важна за обществото и категорично заяви своята безусловна подкрепа към всички бъдещи подобни кампании, организирани от БГ Радио.

Тони Димитрова, носителката на тазгодишната награда на БГ Радио за БГ Вдъхновение „Ана Мария Тонкова“, определи спазването на правилата за движение по пътищата като знак за едно цивилизовано общество и даде своя принос към каузата, като отмени някои от личните си ангажименти, за да може да се включи в „Дайте път на зебрата“. Михаела Филева насърчи водачите да бъдат по-отговорни и внимателни на пътя като каза, че „разликата между готиния и посредствения човек, е че единият спира на пешеходна пътека и дава предимство, а другият – не“.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете