Бащата на прегазения 6-годишен Петьо: Не вярвам в правосъдието, но има Господ

Общинска с ново ръководство Ангел Геков става изпълнителен директор

МВФ: Намалете лошите кредити

Десет души са загинали след рухване на жилищна сграда в Кайро

Руски депутат: Русия е изпитала 200 нови типове оръжия в Сирия

Лайпциг може да забрани дизеловите автомобили

Вучич и Лавров се обединиха около църковната и военна независимост на Сърбия

Холандските депутати гласуваха за признаване на арменския геноцид

Кръвта на подрастващите подмладява мозъка

Полицията в Русе проверява сигнал за общински съветник от ГЕРБ, участвал в побой

Чешката полиция издирва българин, обрал дете

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 23 февруари 2018

Сорос плаща за ромите да останат в гетата Фондации настояват за узаконяване на къщите в махалите

Оставиха Легионера за 72 часа зад решетките

Египетски полицаи спасиха дете, падащо от третия етаж

Шампион по ръгби от Горна Оряховица гледа над 250 животни

Шампион по ръгби от Горна Оряховица е един от фермерите, които търсят своята половинка във втория сезон на „Фермер търси жена”. Освен че има интересно спортно минало, днес Пламен Зарифов активно се занимава с животновъдство и гледа над 250 животни. Във фермата си се грижи за телета, кокошки, прасета, пауни, има дори и язовир, в който развъжда риби. Иска обаче да има още повече животни – особено щрауси и коне, за които мечтае отдавна.

21-годишният фермер учи „Управление на агробизнеса” във Велико Търново и вече е направил първи стъпки в земеделието – започнал е да купува земя, за да отглежда овощни градини с лешник.

Любовта му към животните се заражда още като дете. В детските години не закъснява и друга негова страст – тази към силовите спортове. Още в четвърти клас се записва в училищния отбор по ръгби. Почти след всеки мач е с разбита вежда, нос или уста. Именно контузиите обаче са част от тръпката към играта. С отбора си стават и републикански шампиони. Следващото признание е предложение от националния отбор по ръгби в Габрово. Той обаче отказва – за да се развиваш в този спорт, са необходими средства, а в него, за съжаление, няма спонсори, обяснява фермерът. Макар да определя себе си като лошо момче, всъщност има добро сърце – доказателство е кучето Бък, което взима от улицита, когато кутрето е само на 3 месеца. Днес, 8 години по-късно, Пламен и Бък са най-добри приятели и се разбират само с поглед. Сега му остава единствено да намери жената до себе си, а към нея някогашният шампион по ръгби има ясни изисквания – да умее да готви – особено пържоли, да не е по-висока от него – 1.77 м., а така също да е добра, скромна и разбира се, красива.

Млад фермер от с. Липен, област Монтана също търси любовта в телевизионния ефир. Това е Слави Василев. От 15-годишен той помага в семейния бизнес – свинеферма и производство и реализация на бали сено. Днес е основен двигател в стопанството и дори има планове за неговото развитие – мечтае да има транжорна за производство на колбаси и деликатеси, както и магазин за охладено месо.

Преди това обаче, с участието си в романтичното риалити, се надява да срещне и подходящата жена. След като преди три години става вуйчо, 29-годишният фермер вече мечтае и за деца и семейство. Колкото е дисциплиниран и целеустремен в работата, толкова е мек като памук в присъствието на племенника си. Признава, че когато е с него, най-често е в ролята на марионетка или боксова круша.

Освен да прекарва време с малкия, другата му голяма страст са пътуванията с кемпера му. Обича да ходи в планината Пъстрина, както и по различни реки и язовири. Заради любимо момиче пък е ходил дори до Пловдив. Съдбата вече му е поднасяла едно от най-силните любовни разочарования – лъжата, затова днес е повече от категоричен, че търси честна жена, а изневярата и лицемерието са сред нещата, които никога не би простил.

До края на юли дамите могат да се запишат за участие във формата, като попълнят специална анкета и обръщение до фермера, който ги е впечатлил най-много на fermer.novatv.bg/casting.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете