Шампион по ръгби от Горна Оряховица гледа над 250 животни

Шампион по ръгби от Горна Оряховица е един от фермерите, които търсят своята половинка във втория сезон на „Фермер търси жена". Освен че има интересно спортно минало, днес Пламен Зарифов активно се занимава с животновъдство и гледа над 250 животни. Във фермата си се грижи за телета, кокошки, прасета, пауни, има дори и язовир, в който развъжда риби. Иска обаче да има още повече животни - особено щрауси и коне, за които мечтае отдавна.

21-годишният фермер учи „Управление на агробизнеса" във Велико Търново и вече е направил първи стъпки в земеделието - започнал е да купува земя, за да отглежда овощни градини с лешник.

Любовта му към животните се заражда още като дете. В детските години не закъснява и друга негова страст - тази към силовите спортове. Още в четвърти клас се записва в училищния отбор по ръгби. Почти след всеки мач е с разбита вежда, нос или уста. Именно контузиите обаче са част от тръпката към играта. С отбора си стават и републикански шампиони. Следващото признание е предложение от националния отбор по ръгби в Габрово. Той обаче отказва - за да се развиваш в този спорт, са необходими средства, а в него, за съжаление, няма спонсори, обяснява фермерът. Макар да определя себе си като лошо момче, всъщност има добро сърце - доказателство е кучето Бък, което взима от улицита, когато кутрето е само на 3 месеца. Днес, 8 години по-късно, Пламен и Бък са най-добри приятели и се разбират само с поглед. Сега му остава единствено да намери жената до себе си, а към нея някогашният шампион по ръгби има ясни изисквания - да умее да готви - особено пържоли, да не е по-висока от него - 1.77 м., а така също да е добра, скромна и разбира се, красива.

Млад фермер от с. Липен, област Монтана също търси любовта в телевизионния ефир. Това е Слави Василев. От 15-годишен той помага в семейния бизнес - свинеферма и производство и реализация на бали сено. Днес е основен двигател в стопанството и дори има планове за неговото развитие - мечтае да има транжорна за производство на колбаси и деликатеси, както и магазин за охладено месо.

Преди това обаче, с участието си в романтичното риалити, се надява да срещне и подходящата жена. След като преди три години става вуйчо, 29-годишният фермер вече мечтае и за деца и семейство. Колкото е дисциплиниран и целеустремен в работата, толкова е мек като памук в присъствието на племенника си. Признава, че когато е с него, най-често е в ролята на марионетка или боксова круша.

Освен да прекарва време с малкия, другата му голяма страст са пътуванията с кемпера му. Обича да ходи в планината Пъстрина, както и по различни реки и язовири. Заради любимо момиче пък е ходил дори до Пловдив. Съдбата вече му е поднасяла едно от най-силните любовни разочарования - лъжата, затова днес е повече от категоричен, че търси честна жена, а изневярата и лицемерието са сред нещата, които никога не би простил.

До края на юли дамите могат да се запишат за участие във формата, като попълнят специална анкета и обръщение до фермера, който ги е впечатлил най-много на fermer.novatv.bg/casting.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица