„Черно море“ се стяга за триумф в Минск

„Черно море“ се стяга да триумфира мощно в Минск и да отстрани като гост местната гордост „Динамо“. Първият двубой от II предварителен кръг на Лига Европа завърши 1:1 в Разград, а победителят ще се изправи в третия срещу швейцарския „Цюрих“.
„Не съм доволен, защото контролирахме мача и допуснахме изравняване - ядосваше се треньорът Никола Спасов. - Момчетата се раздадоха за моментното си състояние. Ако не сме надиграли „Динамо“, поне бяхме равностойни. Отиваме за победа в Минск. Няма математика, има футбол.“

Преди 13 години ЦСКА разгроми „Динамо“ в белоруската столица с 4:1, но по това време съперниците от тази страна не бяха проблем за българите.
„Предимството на „Динамо“ е, че първенството в страната им върви, а за нас това бе първи официален мач - продължи Михаил Венков, капитанът на „Черно море“. - Смятам, че на реванша ще изглеждаме много по-добре. Всички в отбора сме оптимисти.“
Мачът в Разград започна фантастично за „Черно море“, след като героят от финала за купата срещу „Левски“ Матия Курьор откри в 10-ата минута. „Динамо“ стигна до 1:1 чак в 71-вата минута чрез Сергей Политевич.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ