Дизела включи на 4х4

Авантюристът и екстремен спортист Кирил Николов-Дизела ще катери планините с новото Renault Kadjar. Атлетът бе избран за посланик на френския кросоувър със задвижване на четирите колела и ще използва автомобила, за да достига лесно и бързо до маршрутите, които използва за тренировки и състезания. Тази година Дизела отново ще опита да постави върхово постижение, като премине само за пет дни по цялото било на Стара планина - от връх Ком до нос Емине. Спортистът е специалист по ориентиране, планинско и крос-кънтри бягане. Негов спътник в новото изпитание ще бъде Renault Kadjar.

Дизела спечели известност, като покори петте най-високи върхове в България за по-малко от 24 часа и спечели сребро в състезанието по изкачване на Айфеловата кула.
Неговият нов служебен автомобил е последното попълнение в гамата на Renault. Kadjar разполага със задвижване на предните или четирите колела, подходящ е са градска употреба и офроуд, комбинира качествата на лимузина, SUV и комби. На борда присъстват най-модерните електронни системи на Renault.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили