Лола ди Мола пита депутати: "Говорите ли мода?"

Галя Захариева
Едно интересно откъм стилистична гледна точка лице от ПГ на ГЕРБ е депутатката Галя Захариева. Много категоричен и постоянен стил на обличане демонстрира дамата владееща френски и руски езици, а явно и езика „мода”. Изчистени кройки и едноцветни десени на роклите, красиво увенчани от приятни сака в стил Chanel. Изумрудено зеленото на роклята с подходяща дължина, прекрасно хармонира с нюансите в косата и тена. Свежото сако с цветен десен оформя една делова, но не прекалено строга визия. Обувките и чантата в nude нюанс са най- подходящия завършващ елемент за представения цялостен аутфит.

***

Лимонено прохладно жълто в обичайния за г- жа Захариева ансамбъл от рокля и сако. Добре подбраната материя на тоалета е основополагаща и определено работи в полза на всяка дамска фигура. Семплите бужута са абсолютния фаворит за трибуни като парламента. Депутат Захариева явно познава и спазва правилата на официалният работен дрес код. Браво и за спазването на една от основните стилистични мантри- „По- малкото е повече”!

Адмирации за изобретателност и моден усет- абсолютно същото сако, абсолютно същите чанта и обувки, а тоалетът е с ново звучене. И както приканва една от неспирно въртящите се по телевизионния екран реклами- защо да плащате повече? Сложете различна рокля- като материя и цвят и имате чисто нов тоалет, с променен и в случая- романтичен вид.

***
Изобретателността в личния стил на обличане винаги прави добро впечатление, добре поддържаните дами се отличават с креативност и в другите сфери на живота си! Работата върху стила винаги дава резултат и отваря нови възможности за реализация, времето отделено за подбор на аутфита доказва, че личността е организирана и отговорна.
Ето защо г-жа Захариева получава от мен оценка „Оличен 6”!

Даниела Дариткова
Шефката на парламентарната комисия по здравеопазване демонстрира доста семпъл и обран тоалет. Явно ансамбълът, състоящ се от рокля и сако е фаворитът на дамската част от групата на ГЕРБ напоследък. Депутатката, която не се раздели със стетоскопа не прави изключение от общото модно пристрастие. Много приятно цветово съчетание от меки, пудрени нюанси, придаващи мекота на визията. Красиво решената долна част на ръкава перфектно се съчетава с нежното бие на сакото, а бижуто под формата на нежен перлен наниз придава необходимата доза елегантност, като не позволява на тоалета да придобие прекалено делничен и невзрачен вид. Поздравления за промяната в прическата, която демонстрира д- р Дариткова, прибраната в гладка прическа коса е определено по- стилния избор, в сравнение с излишните обеми, които демонстрираше до скоро.
Давам поощрителното „Много добър 5”, защото процесът по намиране на най- добрият стил в прическата трябва да продължи!

Десислава Костадинова- Гушева

Значи, тъкмо се размечтах, как депутатките от ПГ на ГЕРБ са обърнали сериозно и професионално внимание на стила си и как настава моден рай, в който доволно пърхам като малко модно херувимче и ръся поздравления, и ето ти среща,която ме приземява.
Видение в тюркоаз, развяващо златни къдрици крачи по парламентарната пътека, един малък Луи XIV, объркал тотално епохата и мястото на появата си.
Безумие от силен цвят е стегнало като усмирителна риза снагата на депутатката от Пещера. Монохромният аутфит по принцип е нещо прекрасно, но в него основна роля играе избраният нюанс, най- подходящият избор винаги ще бъдат черното, бялото или пудрените оттенъци.
Но да избереш като водещ цвят силният тюркоазен нюанс и с него да полееш дрехите, обувките и чантата си е пълно модно крушение! Липсва различен цветен акцент, който обикновено се търси в областта на комплиментите, в противен случай е толкова скучно и демоде- виждате резултата...
Заместник председателката на Постоянната комисия по политиките за българите в чужбина демонстрира категорична липса на усет и стил, като нещата стават още по-драматични отправяйки поглед към прическата. Неподходящ нюанс на русото, просто грозен обем и стил на подреждане на косата превръщат тази в действителност млада и симпатична дама в образ с архаично излъчване.
Изпитвам сериозни притеснения относно стилистичната подготовка на коафьорите в чиито ръце попадат нашите парламентаристки- отмъщавате ли им за нещо или просто така ви се получава?!
„Слаб 2” за слаби граматически и лексикални знания по предмета „Мода”

Джема Грозданова
Отново ГЕРБ, отново в синьо, но каква разлика само! Възпитаничката на Националната Природо-математическа гимназия (браво, какви хора излязоха от там!), д-р Грозданова е като прохладен оазис за разстроените ми модни възприятия! Делови, приятен тоалет в монохром, освежен от леката разлика в нюансите на синьото, меко цветно решение за обувките, семпло бижу... Единствената ми препоръка е да обърне внимание на подбора на материи за своите тоалети. Явно ленената материя на панталона може да бъде заменена от същата такава, но с по- висока устойчивост по отношение мачкаемост. С прекрасно оформена стилово и цветово прическа, председателката на Комисията по външна политика в НС демонстрира спокоен и делови стил.
Поставям оценка „Много Добър 5”- да се поупражнява още малко в боравенето с материята на тъканите!

Делян Добрев
Председателят на парламентарната комисия по енергетика Делян Добрев като абсолютен пример за ужасната модна ленност, която е обхванала парламентаристите от мъжки пол. Отдавна сме забравили как изглеждат в костюм с вратовръзка, а някои от тях гордо коментрират и демонстрират факта, че ходят на работа без чорапи, макар че това при цялото им упорство няма да ги доближи и на йота до айнщайновата гениалност. Топло им било уж...
Абсолютно неглижиран стил, включващ лятно сако и изтъркан деним- дори не в тъмносин нюанс, неуместен спортен тип риза.... Ако г-н Добрев се намира на приятелска сбирка или е в момент на отдих, може да не обърнем внимание на стила, но в качеството си на парламентарист, да демонстрира подобно неглижирано отношение към избирателя е недопустимо.
Категорично призовавам българките политици да спазват определения им дрескод, който включва тъмен костюм, придружен от вратовръзка и затворени обувки!
В противен случай, уважаеми читатели, още утре българския парламент ще бъде „налазен” от чехльовците- диагоналки*, те излизат през лятото и шляпайки методично превземат всяко публично пространство.
Категорично „Слаб 2” за г-н Добрев, защото оставя отворена вратата на парламента за модни вредители от мъжки пол.

*чехльовци- диагоналки- особи от мъжки пол, обути в чехли и препасани по диагонал с нещо, наречено „мъжка чантичка”, в които вероятно носят пиличка и друг „мъжки” инстументариум, който се осмелява - да провери...

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл