Доналд Тръмп предложи учителите да бъдат въоръжавани за да спрат масовите стрелби в училищата

Нинова: Отговорните за кражбите от оградата да бъдат наказани

Софийският градски съд пусна предсрочно от затвора мъжа, който уби с джипа си 6-годишно дете в Панагюрище Решението ще бъде обжалвано

Жена се оплака, че е отвлечена и изнасилена Лекари не откриха следи от насилие

Корея похарчи над 220 000 долара за тридневната визита на сестрата на Ким Чен-ун

Малките старозагорски математици спечелиха 11 медала в Тайланд

ВСС купува два апартамента

Ангела Меркел осъди смъртта на цивилни граждани в Сирия

Закъсал ТИР затвори пътя Варна-Добрич

Учени откриха ген, който предизвиква непоносимост към алкохола

Пловдивското земетресение усетено и в Благоевград

Кандидати без образование напират за приемни родители

Кола удари ученик в Шумен

Уютният огън в камината е вреден за здравето

Земетресението край Асеновград – второ по сила в Eвропа

Почитателка на Радан Кънев го запрегръща насред интервю

Лидерът на ДСБ Радан Кънев събра погледите на дамите зад Народното събрание, където даваше интервю за bTV.

След като водещата Жени Марчева му направи комплимент за външния вид, по-възрастна дама му налетя да го прегръща, докато Кънев обясняваше каква подкрепа очакват реформаторите за съдебната реформа.

Жената искрено се зарадва, като видя Кънев на живо. Без да се притесни от камерите, тя се хвърли да го прегръща и да го гали по лицето. „Ама къде ходите? Не можем да ви видим”, каза дамата. „Ние много му вярваме. Каквото е казал, направил го е. Той мисли за нас, пенсионерите”, обясни почитателката, докато Кънев гледаше слисано.

Тя призова реформатора да се разграничи от Иван Костов, въпреки че е негов наследник. Тук обаче той се възпротиви. Госпожата пък сподели, че преподавала психология 40 години за 300 лв. заплата. „Ние сме с теб. Ти мислиш за нас, пенсионерите”, заяви тя.

„Не обичам революциите, аз съм десен човек”, отвърна Кънев на комплиментите за външния си вид.

„Баклавата беше много хубава”, коментира той почерпката от депутатите от ДПС по време на разговорите относно съдебната реформа. Той каза, че позицията на ДПС е била доста по-мека от очакваното. Според него е реалистично да се очаква, че 180 депутати ще подкрепят реформата.

Относно пререканията с главния прокурор, Кънев обясни: „Не искам оставката на г-н Цацаров. Няма завера за свалянето на главния прокурор”. Той отхвърли твърденията, че иска да става главен прокурор и заяви, че не само сега, но изобщо няма такова желание, особено при сегашната система. „Чудя се г-н Цацаров как издържа да носи цялата отговорност, тъй като изкривената система го налага. Най-много той трябва да иска съдебната реформа”, смята лидерът на ДСБ.

„Чета по три пъти на ден, че съм си изпискал нервите и се чудя дали съм се ги хващал изобщо”, каза Кънев и уточни, че в момента е в добро психическо състояние. Поводът за това беше плакатът с надпис „Психодесни”, под който стоеше и неговата снимка.

На въпрос дали с Бойко Борисов пият заедно бира, Кънев отговори: „Борисов не пие. Но има традиция да сипва по 20 грама уиски. Аз си го пия моето, той си го оставя неговото”.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете