Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Чавдар Златев е новият член на УС на Fibank

Общо 37 години затвор за обвинените в убийството на Николай Радев от Дупница

Общинските съвети без лекари и юристи Декларации за несъвместимост ще се подават след следващите местни избори

Община Елена получи дарение от Швейцария за доброволното формирование

Таня Андреева: Скандалите в здравеопазването между министрите и управителите на НЗОК са по-скоро традиция, отколкото изключение

Мошеник отнесе глоба от €208 000 в Мюнхен

Четворен ръст на морбили в Европа И България е в тревожната статистика на СЗО

Десетки убити и ранени граждани на Русия и ОНД при сражение в Сирия

Столичната община съветва гражданите какво да правят при терористичен акт При взрив в метрото лягайте на пода, инструктират от "Московска 33"

Мароканецът, задържан у нас за тероризъм, ще остане 90 дни в ареста

Лавров заяви, че ситуацията в Африн може да се реши чрез пряк диалог между Дамаск и Анкара

Спасителите на Преслав с екипировка от Швейцария

Адвокатите на Йоан Матев искат да бъде преместен в Софийския затвор Съдът даде ход на делото за убийството на Георги Игнатов

Криско: Правих веднъж баница. Остана сурова…

– Криско, тази есен за първи път ще бъдеш част от журито в „Х фактор”. Какво ще търсиш в бъдещите Х-фактори – да пеят като Бионсе, да рапират като Еминем или залагаш на друго?

– Ще търся хора, които са адекватни за българския музикален пазар. Хора, които могат да се адаптират в нашите стандарти, за да не им остане изкуството „неразбрано“ после. Тук не става въпрос дали ще пееш като Бионсе – нека намерим някой пее като себе си! И да не забравяме, че това не е формат, от който чакаме големия певец, а искаме артист! Пеенето е едно от нещата, които трябва да притежаваш, за да си на сцена и да те харесват.

– Наскоро излезе общото ви парче с Гери-Никол. Има ли шанс да задмине „Видимо доволни” с Мария Илиева по популярност?

– Бих се радвал от сърце. Фактът, че този въпрос се задава, говори достатъчно.

– Партньорката ти в клипа още няма 18 г. Не се ли притеснявате, че с горещия й вид ще разгневите отново СЕМ, както стана миналото лято с текста на парчето с Мария Илиева?

– Би било жалко. Но аз не смятам, че видът й е горещ. Във видеото има младо момиче, което изглежда добре. Облечено е добре и танцува. Ако в това има нещо лошо… си пуснете Jenifer Lopez – Booty.

– В „Като 2 капки вода” ти се наложи да влизаш в кожата на жени изпълнителки. Трудно ли е да се ходи и танцува на високи токчета, или всичко е въпрос на тренинг и желание?

– Доста трудно ми беше, неудобно и странно. Може да се свикне с тренинг и практика, но предпочитам да не ми се налага повече да нося токчета (усмивка). Най-големият ми враг бяха големите мигли… Предпочитах цяла маска на лицето пред едни мигли. Веднага след като ги слагаха, ми се доспиваше.

– Кога сменяш рапърския жаргон с учтивата форма?

– Когато човек е сред близки хора, винаги ползва “рапърския жаргон”. Хубаво е човек да знае как да се държи и къде се намира.

– Представата, която налагат рапърите, е, че всекидневието им е пълно с наркотици, пиене, лъскави коли и жени. Каква е истината за твоя ден?

– Дори американските рапъри не са така. Имиджът на рапърите е уж да са лоши, защото би трябвало музиката, която правят, да е свързана с тези неща. Реално обаче не е така. Познавам БГ рапъри, които са такива душички – направо да ги щипнеш по бузката, милите, а в клиповете и песните са опасни и криминални субекти (усмивка).
А моят ден? Будя се към 10 ч, дори и да съм имал участие през нощта. Не пия кафе. Информирам се 1-2 часа какво става със света и след това започвам да си върша работата. И така до вечерта. Работохолизирал съм се, но това ме държи в кондиция.

– Колко неприлични предложения от фенки получаваш на участие?

– Участията не са холивудска сцена от филм на американска рок звезда. Имат си своите истории, но както казват моите приятели от “Ъпсурт” – “Каквото е станало, си остава между нас”.

– Кое занимание ти е вдигнало най-силно адреналина досега?

– Все повече се увличам по колите. Под капака не съм големият разбирач, но обичам да карам спортни модели за удоволствие.

– Наистина ли никога не си готвил? Поне пържени яйца в Студентския град?

– Абе, веднъж в студентските години правихме баница с единия съквартирант. Получи се добре, но по средата беше малко сурова. Много бухна – не знам какво объркахме.

– Какво ще направиш, ако някога детето ти се оплаче, че съучениците му го бият?

– Не съм се замислял никога точно за това. Може би защото още не съм се замислял за деца. Бих искал да имам, но с правилната жена. Искам децата ми да растат в стабилно семейство с двама родители.

– Ти самият как решаваш споровете – с дипломация, с мълчание или просто правиш каквото си искаш, пък да става каквото ще?

– Зависи с кого се води спорът. Като цяло ги избягвам. Със сигурност не съм на принципа “да правя каквото искам, пък да става каквото ще”. Да си мълча, също не го виждам. Най-добре дипломатично.

– Имаш ли планове да завършиш някое от двете си образования? Наскоро излезе статистика на УНИЦЕФ, според която 22% от българите между 15 и 24 г. нито учат, нито работят. Какво правят според теб тогава?

– Засега не. Има доста неща по образователната система, които не ми харесват, но предпочитам да не задълбавам на тази тема. Проблемът винаги е двустранен.
А относно тези проценти… то е ясно. Една част са безделници и ги издържат родителите им. Другата част са в сферата на сивия автомобилизъм, фармацевтичните таблетки и прахчета без рецепта и разрешената любов.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете