Нов татус на ръката на Брад Пит опровергава слуховете му за раздяла с Анджелина

Освен с желанието за голямо семейство, Брад Пит си пасва с Анджелина Джоли и по любовта към татуировките. 51-годишният актьор си е изрисувал гърба, ръцете, прасеца и дори на корема. Тези дни обаче звездата беше заснета с ново изображение върху дясната ръка, което може да бъде прието като знак за безкрайната му любов към съпругата му и децата им, съобщи "Дейли мейл".

Татусът представлява две пресечени линии под формата на кръст, като в единия ъгъл е изписана буквата А (по всяка вероятност, отнасяща се до името на Анджи), а срещу нея се виждат буквите М (за Мадокс), П (за Пакс) и З (за Захара).

Пит бе уловен от папраците да се разхожда из центъра на Лос Анджелис в компанията на законната си половинка и част от хлапетата им. Облечен в панталон и риза с навити ръкави, той сякаш показва на света с татуировката, че все още е силно влюбен и отдаден на Джоли и семейството си.

Рисунката се появи дни, след като някои медии писаха, че двойката е пред развод, тъй като Брад се чувствал „задушен” в брака им и му писнало да бъде контролиран изцяло от властната Анджи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица