Рускиня украси 700 коня с 2 милиона кристала Блогърката Дария Радионова кара бавно бързата си кола, за да я забелязват

Парламентът прие окончателни промени в Закона за търговския регистър

Срещата във Владивосток приключи, Путин я определи като „съдържателна“

Нова експлозия разтърси Шри Ланка Причините за нея все още са неизвестни

Танковият призрак изпълзя от скрина Борисов не бива да се бои от военен преврат. Генерали-пенсионери преврат не правят

Защо в индийските сериали няма секс?

Днес спират камионите над 12 тона по автомагистралите

Ким Чен-ун се надява на засилване на традиционните връзки с Русия

Временно е ограничено движението по АМ Тракия заради инцидент

Започна срещата на върха между Путин и Ким Чен-ун (СНИМКИ И ВИДЕО)

Днес е Велики четвъртък – най-важният ден от Страстната седмица

Шри Ланка е била предупредена преди месеци за мрежата от екстремисти

Путин пристигна във Владивосток за преговорите с лидера на Северна Корея

Невъзпитаната българска корупция Защо ни липсват таланти в това широкоизвестно масово световно явление

На 25 април 2019 да почерпят

Учителка спала с шестима ученици в замяна на оценки и извинени отсъствия

Нови детайли се появяват около учителка от гимназия в Ню Джърси, която е обвинена в това, че е правила секс с шестима ученици на възраст под 16 години.

Разследването на дейностите на Никол Дюфолт започнало, когато ученик показал на директора на гимназия Колумбия клип, направен с телефон, на който 35-годишната даскалица прави фелацио на друг ученик.

Дюфолт, преподавателка по езици и изкуства, е обвинена в тежко сексуално нападение и застрашаване здравето на дете. Според властите, жертвите й са момчета на 14 и 15 години. Сексът е станал през 2013 и 2014 година.

Единият от учениците твърди, че се е запознал с Дюфолт по време на лятна програма, която трябва да помогне на завършилите основно училище с прехода в гимназията. По думите му, Дюфолт му е правила орален секс, след което няколко дни по-късно е спала с него в класната стая.

Друг ученик също твърди, че се е запознал с учителката по време на програмата. По думите му, тя му е правила най-малко шест пъти орална любов, пет от които са се случили в класната стая, а другият в колата й. На секса в колата е присъствал и друг ученик, който е заснел акта.

Според съдебните документи, преподавателката е изпратила есемес на ученика, в който го е питала, дали иска орален секс. След това тя взела двамата ученици и ги закарала на паркинг пред нонстоп, където тя правила секс с единия от двамата на задната седалка на автомобила си.

Ученикът, който е записвал с телефона си, също се е запознал с Дюфолт по време на лятната програма. По думите му, той е чул многократни разговори между негови приятели, които „го накарали да си помисли, че тя ще прави орален секс с него“. Той твърди, че след като е направил клипа, Дюфолт е правила орален секс и с него.

Четвърти ученик казва, че е правил секс с учителката четири или пет пъти през 2014 година, като първият път бил на рождения му ден. По думите му, преподавателката ми казала, че има „подарък за рождения му ден“.

Петият ученик пък разказал, че е правил секс с учителката, защото тя му казала, че „ще спре да фалшифицира оценките и отсъствията му от час“. Според съдебни документи Дюфолт е правила това за своите „любими“ ученици и им казала, че ще продължи да го прави, „ако те продължат да правят секс с нея“.

Адвокатът й заяви, че обвиненията са „в противоречие с нейното минало и неопетнения й работен престиж“. По думите му, Дюфолт е претърпяла мозъчна операция, която я е накарала да се чувства уязвима от учениците и тя е единствената жертва в случая.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.