Шофьор без книжка уби двама младежи (ОБЗОР)

23-годишен шофьор без книжка причини смъртта на двамата си спътници на 21 и 25 години, след като с автомобил "Форд Мондео" се удари челно в камион КАМАЗ. Катастрофата станала в събота около 21,20 ч на пътя Кричим - Перущица. Двамата младежи от ромската махала в Кричим са загинали на място, а неправоспособният водач е откаран в болница без опасност за живота. Алкохолната му проба е отрицателна.

Друг шофьор без книжка от Разградско предизвикал катастрофа и избягал от мястото на инцидента. Полицията е установила, че това е 30-годишният Б. Ш., който е обявен за издирване. В събота около обяд в Исперих той карал “Крайслер 300 C”, навлязъл в насрещното платно и ударил "Тойота Ярис", управлявана от 39-годишна жена. Шофьорката била откарана в болница с травми по гърдите и корема.

Автомобил “Ауди” с неколцина роми, минал покрай спусната бариера, бе ударен от пътническия влак от Пловдив за Карлово. Пътуващите в колата били невредими, но се разбягали във всички посоки. Катастрофата стана вчера на жп прелеза при стъкларския завод в Пловдив. Предполага се, че шофьорът на аудито е бил пиян и нямал книжка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право