Община си купи Великденски кабриолет

500 фазана красят ловните полета край Балчик

Красимир Вълчев: Намалихме с 60% приема в специалност „Икономика“ в сравнение с 2015 г., като най-малко е намалението за УНСС – с над 20%

Ажурени и манастирски яйца наредиха в Етнографския музей във Варна Великденската изложба е съвместна с музеите на Велинград и Ихтиман

Депутатите излязоха във ваканция до 8 май

Българин е обвинен за фалшива бомбена заплаха срещу небостъргач в Мадрид (ВИДЕО)

Премиерът Борисов за скандала с имотите: От ГЕРБ всички до един подадоха оставки, за другите партии – те си отговарят

ТИР изгоря на магистрала „Тракия“ край Вакарел

Съдят глухонямо момче, убило жена

Сръндак с отрязана глава открили горски стражари Дивечът е собственост на ловното стопанство „Воден”

Момче на 19 години пострада, след като 17-годишен без книжка катастрофира в Русе

Облагане при наемане на чужденци и ДДС при ремонт

Варненски ортопеди имплантираха последен модел раменна става

Пожарникари от Сливен спасиха заклещена в ограда сърна

Учредиха награда „Валери Петров”

Какво ще се случи с пазара на имоти в Гърция?

Пазарът на недвижими имоти в Гърция се промени много през последните години. От 2010 до 2013 година цените паднаха с 30-35 %, но през 2013 година се стабилизираха, а към средата на 2014 година даже започнаха да се повишават. Ситуацията остана стабилна до януари 2015 година, след което с промените в политиката пазарът преживя леки сътресения, пише РБК Daily, цитиран от „Фокус“.

Но Гърция е особена страна и това трябва да бъде разбрано. Гърция е бедна държава, но гръцкият народ е богат. Преди кризата гърците натрупаха голям запас от пари и имущество, за сметка на които се задържаха на повърхността. Да , цените паднаха, но това е максималнпото понижение, до реалните показатели. И малко строители са готови да продават обекти под себестойността им.

Максималната отстъпка, която може днес да получи сериозно заинтересованият клиент е около 10%. И тези пари ще стигнат да се сключи сделката и да се платят всички такси“, твърди експертът Станислав Стафилидис.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.