„Хемус” задминава Плевен след 3 години (обзор)

Сантра стана телевизионна водеща

Велико Търново домакинства националната дискусия „Общини БГ 2030“

Валентин Николов: В близко време ще бъдат прекратени договорите с американските централи в „Марица-изток“

Родител 1 и 2 в бланките за забавачка в София (обзор) Полетата бяха променени отново на “майка” и “баща”

Лютви Местан трябва да внесе гаранция от 10 000 лева до 25 април

ГЕРБ отстъпиха за адвокатските доноси

Проф. Румен Гечев: Проблемът на днешното управление не е в 10 или 30 апартамента, а че има милиардни загуби от нереализираните проекти

Рибари ще стават туроператори Турски сафрид по 7 лв. килото заля пазара

Вебер ще спира „Северен поток 2”

Нова партия ще агитира за „оставане” в ЕС

Заемите за граждани с нов рекорден ръст Опитите на БНБ да охлади кредитирането засега не дават резултат

В 46 общини връщат пари от данък сгради Може да приспадат от други задължения

Путин и Ким Чен-ун ще се срещнат на 25 април във Владивосток

Нигерийката Annahstasia подгрява Lenny Kravitz в „Арена Армеец” Американската соул певица идва за първи път в България

Кайсията е елексир на младостта

Родина на кайсията е Североизточен Китай. Като културен вид там се отглежда от 3000 години. В Европа е пренесена от войните на Александър Македонски. Съдържа витамини, минерали и хранителни вещества, които я превръщат в един от най-ценните плодове.

Целия текст четете в „Български фермер“

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.