Десетки убити и ранени при атентат с две коли бомби в Могадишу

Белград ще ползва опита на София при изграждане на метрото

Омбудсманът: Ще наблюдавам с повишено внимание сделката за ЧЕЗ

Пенев внесе молба за касиране на изборите за президент на БФС

Пътят Асеновград–Пловдив става магистрален през лятото

Холандия призна Арменския геноцид и разсърди Турция

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в събота, 24 февруари 2018

БАН ще отговори официално на критиките към доклада за „Белене”

Тръмп призна: Плешив съм, крия се с прическата

Губернаторът на щата Флорида иска въоръжен полицай във всяко общинско училище

Кашата с касата се забърка здраво До понеделник смятат дълговете към чужди фондове, данните на шефа на НЗОК не били верни

Словакия твърдо против джендъризма Ще приемем отделно законодателство за борба с насилието над жени, обеща премиерът Фицо

Вандали изпотрошиха над 40 коли в Пловдив

Ето кои институции ще проверяват сделката за ЧЕЗ

32 цивилни са загинали при бомбардировките на Източна Гута днес

Фонд Земеделие подписа 13 договора за подпомагане по лозаро-винарската програма

Държавният фонд “Земеделие” сключи 13 договора за предоставяне на финансова помощ с одобрените кандидати от третия прием по мярка “Преструктуриране и конверсия на лозя” на Националната програма за подпомагане на лозаро-винарския сектор за финансовата 2015 г.

Тринайсетте кандидати ще получат авансово подпомагане от над 3.2 млн. лв., ако представят в срок банковите си гаранции и подадат заявки за плащане, съобщават от ДФЗ.

Заявки се подават след 10-ия ден от датата на сключване на договора и не по-късно от 31 юли за съответната финансова година. По тях може да бъде изплатена до 80% от помощта, предвидена за инвестицията, ако реализацията на проекта е започнала. Договорите на кандидатите, които не успеят да подадат заявление за авансово плащане в срок, ще бъдат прекратени.

Третият прием по мярка “Преструктуриране и конверсия на лозя” за финансовата 2015 г. се проведе от 2 до 8 юли. В този период бяха приети 13 заявления за подпомагане единствено от кандидати, заявили авансово плащане през настоящата финансова година.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.