“Лудогорец“ играе „Време за мъже“

„Лудогорец“ заигра филма „Време за мъже“. Директорът Ангел Петричев призна, че формата на отбора е лоша, но на всяка цена трябва да бъде отстранен „Милсами“ във втория предварителен кръг на Шампионската лига. В Разград българският отбор загуби с 0:1 първия двубой.

„И три пъти поред сме губили, но сме успявали да се вдигнем - каза Петричев. - Ако отиваме с пораженско настроение, няма смисъл да пътуваме. Въобще не ни минава през акъла, че можем да отпаднем. Сега е време за мъже.“

Треньорът Бруно Рибейро получи вот на доверие от управата на „Лудогорец“, но в Разград очакват да го докаже и в мача.

„Ще победим с 2:0 и ще се класираме - прогнозира португалецът. - Много е трудно бързо да се направи качествен състав от нови футболисти. От мен се иска да направя тим, който да е най-малко на нивото на миналата година.“

Ветеранът Йордан Минев е под въпрос за двубоя заради контузия. В състава се завръща голямата звезда Марселиньо. Бразилецът бе наказан заради червен картон срещу „Реал“ (Мадрид) от миналогодишното участие в Шампионската лига. От групата на „Лудогорец“ отпаднаха младият Александър Василев и португалецът Витиня. Рибейро надъха отбора със състезание по картинг ден преди заминаването.

Досега от четири гостувания на български отбори в Молдова единствено ЦСКА спечели с 3:2 срещу „Конструкторул“ през 2000 г. с две попадения на Димитър Бербатов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ