Пастир отвлече бивша любовница

Зарязан мъж отвлече изоставилата го жена от дома на новия й любовник. Само за часове обаче полицаи откриха похитителя и го прибраха зад решетките, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Екшънът се разиграл в неделя към 2.30 ч. през нощта в ромския квартал "Кошарник" в Монтана. Пред къщата на Николай Г./41 г./ спрял автомобил, петима мъже изскочили от него, нахлули в жилището и грабнали от леглото на стопанина 29 годишната Зоя Т. После я метнали в колата и отпрашили с газ в неизвестна посока.

Мъжът веднага подал сигнал за нападението в полицията и криминалистите започнали издирване. Още преди съмване пазителите на реда влезли в дирите на похитителите и щурмували фургон край село Долно Церовене. Вътре били отвлечената Зоя и похитителят й Сергей Й./45 г./.

До преди два месеца Зоя живеела със Сергей, който е пастир в селото, но после се залюбила с ром от Монтана и избягала при него. Затова изоставеният любовник решил да я върне със сила.

"Серго не е лош човек. От 7-8 години живее в селото, пасе кравите на местен стопанин. Не създава проблеми. Ама явно много обича Зоя, затова я отвлякъл!", коментираха в Церовене. Жената е върната при новия си любим, а похитителят е в ареста за 24 часа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони