Вучич организира митинг в своя подкрепа

Зам.-главният прокурор Иван Гешев: Гробна тишина настъпи в мрежата на ало-измамниците (обзор)

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Сузи Денисън, Европейски съвет за външна политика: 100 млн. европейци се колебаят за кого да гласуват

Проф. Иван Литвиненко: Пътеките в педиатрията са най-ниско платените

Христина Шопова: Надграждаме конкурса „За хляба наш…” с много любов и сърце

В пенсията влизат най-добрите доходи (обзор)

Пътешественикът Симеон Идакиев получи голямата награда на изложението „Културен туризъм” в Търново Отличиха общините Разград и Стара Загора за атрактивно и ефективно управление на туристически продукт

Окриха 50 кг кокаин на учебен военноморски кораб в Черна гора

Ограда на поделение се срути в Хасково, има загинал

ДПС обяви листата си за евроизборите Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски в челни позиции

Касови апарати с режим „стелт” Превключват на работа с укриване на ДДС с два клавиша

Ангел Джамбазки: Трябва да се реши ромският въпрос, децата трябва да бъдат образовани

Отлагат изборите за ректор на ВТУ за 10 юни Люти скандали тресат висшето учебно заведение в старата столица

Какво е да си Кавалер на музата?

Нов силен играч в небанковото кредитиране

Ако все още не сте чували за компанията ТНК Кепитъл Мениджмънт АД, то най-вероятно не сте проучвали възможността за небанков обезпечен кредит през последната година.
Всеки, който е имал нужда от кредит, знае колко строги са изискванията на банките към кредитоискателите. Без значение, дали се касае за физическо лице или фирма – изискванията на банките често са неизпълними. Това важи с особена сила за лицата без постоянен трудов договор и новорегистрираните фирми, които все още нямат доказан доход. Недобрата кредитна история и възрастта ви също могат да бъдат причина да не бъдете одобрен. Практически, в тези случаи, шансът да получите заем от банка е минимален.
Небанковите финансови институции кредитират без да имат толкова сурови изисквания към клиента. Реално всеки може да кандидатства за кредит и да бъде одобрен, и то не само за „бърз заем“ от няколко стотин лева при висока лихва.
ТНК Кепитъл Мениджмънт е специализирана в изгодното небанково кредитиране на българския пазар предлагайки кредити при годишна лихва от 18% и срок на одобрение до 48 часа. Фирмата предлага конкурентно кредитиране за граждани и фирми с максимален размер до 1 000 000 евро и при облекчени условия. ТНК предоставя кредити на предимно клиенти, които имат затруднения при получаването на банков заем.
Компанията предлага седем продукта за ипотечни и бизнес кредити, като всеки продукт е съобразен с кредитното досие, доходите и ликвидността на обезпечението на клиента.
ТНК Кепитъл Мениджмънт АД разполага с офиси в София, Пловдив и Бургас, но работи с клиенти на територията на цялата страна. ТНК е фокусирана в предлагането на прозрачни и гъвкави условия за клиента, с максимален срок на издължаване 10 години, което позволява ниска месечна вноска, като дори има възможност за гратисен период до 6 месеца, през който няма никакви вноски. От компанията потвърждават, че текущи задължения към НАП или изпълнителни дела и възбрани върху обезпечението не са пречка, и че могат да поемат всички нотариални разходи съпътстващи учредяването на ипотека.
ТНК Кепитъл Мениджмънт АД е компания, вписана в Регистъра на БНБ като финансова институция, която скоро планира да навлезе на пазарите на още няколко източноевропейски страни. Любопитна е и холограмната рецепционистка, която посреща гостите на компанията в София. Заслужава си да я видите.
www.tnk.bg

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.