Три пъти за година хванаха момче с наркотици

След измама за над 630 000 лева съдът даде две условни присъди и оправда двама Делото отива в Окръжен съд Велико Търново след протест на прокуратурата

Митрополит Антоний: Становището на Църквата е свързано със запазването на правото на личния избор на самите донори

Изчислете какъв данък на колата ще плащате за 2019 г.

Какво искат геймърите, като отидат при Свети Петър?

Йорданка Фандъкова: Към момента проверка показва, че на депо има около 7200 т павета на площадките на „Софинвест”

Зам.-министър Николай Проданов: Местата за лишаване от свобода не могат да се сравнят с домашния уют

Шефът на ПСС: Загиналият лекар в Стара планина е надценил възможностите си Това бе една от най-тежките акции за спасителите през този сезон, заяви Емил Нешев

Космическият апарат „Вояджър 2” излезе от Слънчевата система

Искрен Веселинов, шеф на комисията по регионална политика в НС, пред „Труд“: Фирмите да могат да съдят за уронване на имидж Огромният проблем с чуждите фирми е техният синдром на недосегаемост

Слънчево време днес, максималните температури ще са между 3° и 8°

Русия уведоми САЩ, че стратегическите й бомбардировачи „Ту-160“ ще напуснат Венецуела в петък

Майк Помпео: Вашингтон ще работи за нови ограничения върху балистичните ракети на Иран

Американски таблоид призна, че е „покрил“ истории за Доналд Тръмп

Загиналият в Стара планина турист е бил лекар в столична болница

Нов силен играч в небанковото кредитиране

Ако все още не сте чували за компанията ТНК Кепитъл Мениджмънт АД, то най-вероятно не сте проучвали възможността за небанков обезпечен кредит през последната година.
Всеки, който е имал нужда от кредит, знае колко строги са изискванията на банките към кредитоискателите. Без значение, дали се касае за физическо лице или фирма – изискванията на банките често са неизпълними. Това важи с особена сила за лицата без постоянен трудов договор и новорегистрираните фирми, които все още нямат доказан доход. Недобрата кредитна история и възрастта ви също могат да бъдат причина да не бъдете одобрен. Практически, в тези случаи, шансът да получите заем от банка е минимален.
Небанковите финансови институции кредитират без да имат толкова сурови изисквания към клиента. Реално всеки може да кандидатства за кредит и да бъде одобрен, и то не само за „бърз заем“ от няколко стотин лева при висока лихва.
ТНК Кепитъл Мениджмънт е специализирана в изгодното небанково кредитиране на българския пазар предлагайки кредити при годишна лихва от 18% и срок на одобрение до 48 часа. Фирмата предлага конкурентно кредитиране за граждани и фирми с максимален размер до 1 000 000 евро и при облекчени условия. ТНК предоставя кредити на предимно клиенти, които имат затруднения при получаването на банков заем.
Компанията предлага седем продукта за ипотечни и бизнес кредити, като всеки продукт е съобразен с кредитното досие, доходите и ликвидността на обезпечението на клиента.
ТНК Кепитъл Мениджмънт АД разполага с офиси в София, Пловдив и Бургас, но работи с клиенти на територията на цялата страна. ТНК е фокусирана в предлагането на прозрачни и гъвкави условия за клиента, с максимален срок на издължаване 10 години, което позволява ниска месечна вноска, като дори има възможност за гратисен период до 6 месеца, през който няма никакви вноски. От компанията потвърждават, че текущи задължения към НАП или изпълнителни дела и възбрани върху обезпечението не са пречка, и че могат да поемат всички нотариални разходи съпътстващи учредяването на ипотека.
ТНК Кепитъл Мениджмънт АД е компания, вписана в Регистъра на БНБ като финансова институция, която скоро планира да навлезе на пазарите на още няколко източноевропейски страни. Любопитна е и холограмната рецепционистка, която посреща гостите на компанията в София. Заслужава си да я видите.
www.tnk.bg

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.