Бетонна плоча рухна и уби работник в Пловдив

Германия премахва икономическите ограничения срещу Турция

НАСА изстрелва сонда за изучаване на слънчевата корона

Столетница прогони с бастуна си крадци от дома си в Берлин

Тома Биков: Ако се докаже, че провокациите в Шарково са инициирани от Нинова, ще сезираме прокуратурата Това е заплаха към националната сигурност, посочи депутатът

Путин и Макрон обсъдиха съвместната хуманитарна операция в Сирия

Откриха нов вид акула с големи очи

Пабло Касадо заема поста на Мариано Рахой като председател на Народната партия

Дърво се срути в Бургас

Корнелия Нинова: Създаваме нови и нови органи за борба с корупцията, а тя расте

Пустиняк на плажа Най-сочните реплики от Северозапада, чути по морето

Оставиха в ареста двама сътрудници на Еманюел Макрон, задържани за побой

Най-малко десет души са загинали при наводнения във Виетнам

Елен Колева залюби кипърец Актрисата показа новия си любим

Мъж заплаши да скочи от втори етаж на болницата

Нов силен играч в небанковото кредитиране

Ако все още не сте чували за компанията ТНК Кепитъл Мениджмънт АД, то най-вероятно не сте проучвали възможността за небанков обезпечен кредит през последната година.
Всеки, който е имал нужда от кредит, знае колко строги са изискванията на банките към кредитоискателите. Без значение, дали се касае за физическо лице или фирма – изискванията на банките често са неизпълними. Това важи с особена сила за лицата без постоянен трудов договор и новорегистрираните фирми, които все още нямат доказан доход. Недобрата кредитна история и възрастта ви също могат да бъдат причина да не бъдете одобрен. Практически, в тези случаи, шансът да получите заем от банка е минимален.
Небанковите финансови институции кредитират без да имат толкова сурови изисквания към клиента. Реално всеки може да кандидатства за кредит и да бъде одобрен, и то не само за „бърз заем“ от няколко стотин лева при висока лихва.
ТНК Кепитъл Мениджмънт е специализирана в изгодното небанково кредитиране на българския пазар предлагайки кредити при годишна лихва от 18% и срок на одобрение до 48 часа. Фирмата предлага конкурентно кредитиране за граждани и фирми с максимален размер до 1 000 000 евро и при облекчени условия. ТНК предоставя кредити на предимно клиенти, които имат затруднения при получаването на банков заем.
Компанията предлага седем продукта за ипотечни и бизнес кредити, като всеки продукт е съобразен с кредитното досие, доходите и ликвидността на обезпечението на клиента.
ТНК Кепитъл Мениджмънт АД разполага с офиси в София, Пловдив и Бургас, но работи с клиенти на територията на цялата страна. ТНК е фокусирана в предлагането на прозрачни и гъвкави условия за клиента, с максимален срок на издължаване 10 години, което позволява ниска месечна вноска, като дори има възможност за гратисен период до 6 месеца, през който няма никакви вноски. От компанията потвърждават, че текущи задължения към НАП или изпълнителни дела и възбрани върху обезпечението не са пречка, и че могат да поемат всички нотариални разходи съпътстващи учредяването на ипотека.
ТНК Кепитъл Мениджмънт АД е компания, вписана в Регистъра на БНБ като финансова институция, която скоро планира да навлезе на пазарите на още няколко източноевропейски страни. Любопитна е и холограмната рецепционистка, която посреща гостите на компанията в София. Заслужава си да я видите.
www.tnk.bg

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.