На 27 април 2018 да почерпят

Украйна гарантира обучението на български език на сънародниците ни

Доналд Тръмп ще посети Великобритания на 13 юли

Обсебени ли са три цигулки и виолончело за 30 млн. долара? “Страдивариус” ,“Гуарнери”, „Джофредо Каппа” и “Гофрилер”, купени по времето на Людмила Живкова, над 30 г. са в едни и същи музиканти

Депутатите предложиха Музикалната къща на БНР да работи като самостоятелен културен институт Така за всеки продаден билет новата структура ще получава субсидия от Министерството на културата

Кметицата Иванчева към съучастниците си: Няма документ, докато не плати (обзор) Поставили сме предприемача на колене, допълва началничката на район „Младост”

“Отровени” жители на Дума разказаха в централата на ОЗХО за фалшивата химическа атака

Студио Х на „Армията“ Малцина от сегашния отбор ще запазят местата си, важно е кой ще ги запълни

828 нови медицински изделия влизат в болничната помощ 105 пациенти са минали през 4 лечебници за аортни клапи

Сенатът на САЩ одобри Майк Помпео за нов държавен секретар

По работа сме на второ място в ЕС Трудим се по 40,8 часа, а холандците по 30,3 часа

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 27 април 2018

Общински съветници се обединиха заради глоба на Здравко Здравков Главният архитект бил викан в следствието и заради Иванчева

Според социологическите проучвания Ердоган ще спечели изборите в Турция

Писаха слаб 2,88 на държавата Комплексната оценка е най-ниска от седем години насам

Нов силен играч в небанковото кредитиране

Ако все още не сте чували за компанията ТНК Кепитъл Мениджмънт АД, то най-вероятно не сте проучвали възможността за небанков обезпечен кредит през последната година.
Всеки, който е имал нужда от кредит, знае колко строги са изискванията на банките към кредитоискателите. Без значение, дали се касае за физическо лице или фирма – изискванията на банките често са неизпълними. Това важи с особена сила за лицата без постоянен трудов договор и новорегистрираните фирми, които все още нямат доказан доход. Недобрата кредитна история и възрастта ви също могат да бъдат причина да не бъдете одобрен. Практически, в тези случаи, шансът да получите заем от банка е минимален.
Небанковите финансови институции кредитират без да имат толкова сурови изисквания към клиента. Реално всеки може да кандидатства за кредит и да бъде одобрен, и то не само за „бърз заем“ от няколко стотин лева при висока лихва.
ТНК Кепитъл Мениджмънт е специализирана в изгодното небанково кредитиране на българския пазар предлагайки кредити при годишна лихва от 18% и срок на одобрение до 48 часа. Фирмата предлага конкурентно кредитиране за граждани и фирми с максимален размер до 1 000 000 евро и при облекчени условия. ТНК предоставя кредити на предимно клиенти, които имат затруднения при получаването на банков заем.
Компанията предлага седем продукта за ипотечни и бизнес кредити, като всеки продукт е съобразен с кредитното досие, доходите и ликвидността на обезпечението на клиента.
ТНК Кепитъл Мениджмънт АД разполага с офиси в София, Пловдив и Бургас, но работи с клиенти на територията на цялата страна. ТНК е фокусирана в предлагането на прозрачни и гъвкави условия за клиента, с максимален срок на издължаване 10 години, което позволява ниска месечна вноска, като дори има възможност за гратисен период до 6 месеца, през който няма никакви вноски. От компанията потвърждават, че текущи задължения към НАП или изпълнителни дела и възбрани върху обезпечението не са пречка, и че могат да поемат всички нотариални разходи съпътстващи учредяването на ипотека.
ТНК Кепитъл Мениджмънт АД е компания, вписана в Регистъра на БНБ като финансова институция, която скоро планира да навлезе на пазарите на още няколко източноевропейски страни. Любопитна е и холограмната рецепционистка, която посреща гостите на компанията в София. Заслужава си да я видите.
www.tnk.bg

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.