Наркоманка в неизвестност след среща с дилъра си

30-годишната Николина Матева от неделя е в неизвестност. Тя е наркоманка. За да намира пари за хероин, проституира. Работи в района на Скобелева майка и Централна гара. От три месеца има приятел, пише "Марица". Петко Караилиев от Прослав разказа покъртителната история на момичето, зарибено да се друса от младеж, който бил любовта на живота й.

Петко приютил Николина в дома си тази пролет. Пробвал да я откаже от хероина. Тя издържала 4 дни, без да се боде. После хукнала към "Изгрев", купила си дрога и се надрусала. Проблемът при нея е, че мозъкът го иска, разказва приятелят. Завел я при психиатър, който изписал 4 вида лекарства. Нямало полза.

Петко се принудил да я придружава навсякъде. Ходел с нея до Боклук блок в Изгрев. Гледал как тя си купува топчетата от дилъра. Тъй като вените й са калцирани и не можела да се боде сама, Николина давала по 2 лева на циганина да я „нацели”.

В неделя Петко придружил гаджето си за пореден път до "Изгрев". Тя тъкмо си купила от дилъра няколко топчета хероин. Полицаите ги видели и ги подгонили. Петко се върнал при ченгетата, а тя успяла да избяга. Оттогава обаче я няма.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони