Срещата във Владивосток приключи, Путин я определи като „съдържателна“

Нова експлозия разтърси Шри Ланка Причините за нея все още са неизвестни

Защо в индийските сериали няма секс?

Днес спират камионите над 12 тона по автомагистралите

Ким Чен-ун се надява на засилване на традиционните връзки с Русия

Временно е ограничено движението по АМ Тракия заради инцидент

Започна срещата на върха между Путин и Ким Чен-ун (СНИМКИ И ВИДЕО)

Днес е Велики четвъртък – най-важният ден от Страстната седмица

Шри Ланка е била предупредена преди месеци за мрежата от екстремисти

Путин пристигна във Владивосток за преговорите с лидера на Северна Корея

На 25 април 2019 да почерпят

Арестуваха бащата на изоставеното бебе в Пловдив

Министър Желязков: На 9 май ще бъдат отворени офертите за концесия на летище София

Вучич: След 10 дни отваряме магистралата Белград-Скопие

Дъжд с пясък от Сахара валя у нас

АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ ПРЕДСТАВЯ: КОМПЛЕКС СТЕЛА БОЯНА

Тук изключителното е нещо естествено!

С поглед към Витоша, на 15 минути от центъра е домът, който ви осигурява здравословен живот, безгрижен бит и наслада от несрещания другаде лукс. Комплексът: със специален достъп, класическа архитектура, потопена в красотата на природата, всеобхватен мениджмънт на ежедневието. Петзвездното обслужване не само насища с удоволствие свободните ви часове. То ги умножава!

Тук получавате най-скъпия подарък днес: свободното време. Приветливият персонал на комплекс СТЕЛА БОЯНА откликва с решение на всяка изненада, която може да поднесе делникът, на всяка потребност на деловия и частния живот. Комплексът функционира като невидим, но безупречно действащ механизъм: нужните хора и неща са винаги на своето място. А нашият КОНСИЕРЖ е дискретният човек с всички необходими контакти. Близо до вас за всеки ваш въпрос!

Сред специалните услуги, които предлага комплекс СТЕЛА БОЯНА, са:
ПАЗАРУВАНЕ – ежедневни покупки, по специални поводи, проучване на пазара за търсени стоки;
ПОЧИСТВАНЕ и ПОДДРЪЖКА – ежедневни и/или периодични грижи;
ОРГАНИЗАЦИЯ НА ПРАЗНИЦИ – кетъринг, украса, програма за лични празници и тематични партита;
ПРОВЕЖДАНЕ НА СЪБИТИЯ – цялостен мениджмънт на делови срещи, фирмени празници;
ПОДДЪРЖАНЕ НА КОНТАКТИ – преводи, ПР и маркетинг услуги, изпращане на пратки или цветя по повод;
ГРИЖИ ЗА ДЕЦАТА – осигуряване и в последната минута на детегледачка или аниматори за празник, транспорт от/до училище и детска градина;
РЕЗЕРВАЦИИ – самолетни, хотелски, за спортни и културни мероприятия;
ТРАНСПОРТ и ТРАНСФЕРИ – всякакви видове;
СПОРТ – езда, колоездене, планински екскурзии; тренировки по голф, футбол, тенис;
ПОДБОР и НАЕМАНЕ на нужния експерт.

Вашият дом е един от 40-те апартамента и ателиета, разположени на 5297 кв.м, с гарантиран изглед към Витоша в най-прелестните й места. Просторните апартаменти са с увеличена светла височина, а обзавеждането им е улеснено от прецизното разпределение. Камините, обширните дрешници, банята към всяка спалня впечатляват, но предимствата не свършват с тях. Пространствата могат да се персонализират (например кухните да се обединят с дневните), а на екип от архитекти и дизайнери да се поръча и интериор по мярката на вашите изисквания, вкус и ритъм на живот.

Но в комплекс СТЕЛА БОЯНА получавате не само жилище. Имате среда, която укрепва здравето и повдига духа. С пресичането на зеления пояс на комплекса загърбвате шума и стреса на града и усещате възраждащата сила на мястото. Вътрешният парк с подбрани дървесни видове и цветя е ансамбъл от зелени и водни площи с артистични акценти и специално осветление.
Там, където природата е била най-щедра, архитектът е вписал новото с вещина и размах. Теренът е оформен стъпаловидно към покрития басейн, създавайки динамика; уникалната ротонда и водното огледало очароват с вложеното въображение и грация. Далеч от безличието на масовото строителство, СТЕЛА БОЯНА покорява с незабравимото си лице и достойнството на неподправената класа. Класическите, чисти линии на архитектурата са проникнати от съвременен дух. Сградните тела са проектирани така, че да се възползват максимално от ослънчеността, простора и панорамата на мястото. Тук Витоша е добър и гостоприемен съсед.

Каква наслада е да се поддържа в отлична форма тялото, когато са на разположение модерно проектираните фитнес и сауна, както и най-големият екобасейн в София с екстракти от Мъртво море! Отлично ситуираният и екипиран комплекс благоприятства физическата активност през цялата година – от кратките разходки до интензивните натоварвания. От своя страна, елегантният лоби бар привлича за питие, лека закуска и може би приятен разговор. СТЕЛА БОЯНА опазва личното пространство на всеки свой обитател, предлагайки му същевременно възможността за непринудено общуване.

Завидната среда, престижният адрес, изключителното равнище на строителството и лекотата на бита в СТЕЛА БОЯНА правят от вашия дом най-обмислената ви инвестиция с нарастваща стойност. За живеещите тук остава усещането за сигурност и радост от живота – безценни във всякакви времена.

СТЕЛА БОЯНА – ключът ви е у нас.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.