Тв лятото свършва на 17 август и започва "Биг брадър", наградата са автомобил и 50 000 лева

Тази година телевизионното лято свършва още на 17 август и започва новият тв сезон. Тогава се очаква да стартира “Биг брадър” по Нова тв, научи “Труд”. Водещи на воайорското предаване, в което 20-ина неизвестни българи ще се затворят в Къщата в Нови хан, ще бъдат Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева. От екипа на предаването са обещали в шоуто да влязат много “яки” мъже, както и атрактивни личности, които да засенчат тризначките Вяра, Надежда и Любов. Зрителите на предаването не спират да предлагат и как ще изглежда Къщата, която ще приюти участниците, като едни залагат на съборетина, други предлагат да се опънат палатки в полето, а трети искат да е модерна и с много екстри. Наградата са автомобил и 50 000 лева.

Пак през август се очаква да започнат и снимките на “Фермата” - предаването, на което Би Ти Ви залага. Негови водещи са Иван Христов и Андрей Арнаудов. Живите студия стартират през септември.

Във “Фермата” ще се включат 15 души, които ще започнат от нулата, досущ като оцелелите от Ноевия ковчег, каза вчера по Би Ти Ви Иван. Не сме събрали градски тип фрийкове, а българи, които представят картината на битието ни, показват колко могат да оцелеят и какво носят от миналото си, допълни психоложката Ани Владимирова.

В “помощ” на “Фермата” по Би Ти Ви наесен се очаква да се включи и предаването “Домът мечта”. Той ще се прави от продуцентската къща Constantin Entertainment, които вече работиха за друго шоу на Би Ти Ви “MasterChef”. Това е родната версия на US шоуто “Пълна промяна за дома”, а целта е да се промени къщата на семейство в нужда.

По неофициална информация, след като по Нова тв приключи шоуто с неизвестните българи, ще има и “ВИП брадър” за месец. В телевизията дори обмисляли и “Биг брадър ол старс”, в който да се включат участници от предишни издания на предаването и от други риалити проекти.

Успоредно с работата по “Биг брадър” от Нова тв издирват и новите Рафи и Жана Бергендорф. В момента екипът на Маги Халваждиян е по морето, където текат кастингите за “Х фактор”. Тази година журито на шоуто е изцяло подновено, като там от стария отбор е останала само Саня Армутлиева. Сред новите попълнения освен продуцента Халваджиян и Криско е и певицата Люси Дяковска. Тя има опит като жури, защото вече беше съдия в “Музикална академия” и “Мюзик айдъл”. До края на юли пък се набират кандидатките да станат фермерски съпруги за шоуто “Фермер търси жена”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица