Цветанов за казуса "Здравко Димитров": Каза, че ще се съобрази с решението на групата на ГЕРБ

"Разговарях днес със Здравко Димитров и той каза, че ще се съобрази с всяко едно решение на парламентарната група и партията като цяло". Това коментира пред журналисти председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов във връзка с изключването на Здравко Димитров от парламентарната им група, съобщи „Фокус".

„От всички направени номинации във всички общински ръководства към настоящия момент и визирайки в частност община Пловдив, всички районни структури са номинирали само и единствено Иван Тотев за следващ управленски мандат в местната власт. Решението на Изпълнителната комисия е публично оповестено на нарочна пресконференция преди седмица", обясни Цветанов. По думите му, тогава са били представени кандидатите на ГЕРБ за град Пловдив, както и за всички общини в областта.

„Смятам, че вече сме в режим на предизборна кампания, а всеки един, който има подобно лично решение и смята, че Инициативният комитет е водещ при неговото лично решение, сме в състояние да приемем всяко такова, излизайки от парламентарната група. Ако е бил достатъчно с тези качества, с които Инициативния комитет сега го предлага за кмет на община Пловдив, нека в едни следващи парламентарни избори да се яви по същия начин с Инициативен комитет или друга политическа формация", коментира още Цветан Цветанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини