Първи заплати в ЦСКА

Футболистите на ЦСКА взеха първи заплати в новата си ера като аматьорски клуб. При това те дойдоха десет дни преди изтичането на месеца. Тези, които започнаха подготовката, се водят на работа от 1 юли. Ръководството е уверило отбора, че повече забавяне на възнаграждения няма да има. Доказателство е и фактът, че заплатите бяха платени на 21 юли.

Мартин Петров се завърна да поддържа за кратко форма с ЦСКА. Миналото лято Свръхзвуковия нападател прекрати кариерата си, след като стана втори с „червените“ в първенството. Футболисти на ЦСКА разказаха, че дори след 12 месеца пауза Мартин е по-добър от всички на тренировките. Няма никакви индикации обаче, че Петров може да заиграе отново в ЦСКА, при това във „В“ група.

Уругваецът Игнасио Варела е поредният футболист, спечелил дело срещу ЦСКА във ФИФА. Също така поредният от времето на „Титан“, взет от „Ботев“ (Враца).

В същото време бившият главен акционер Александър Томов хвърли нови обвинения към Петър Манджуков. Политикът твърди, че е оставил ЦСКА в ръцете на мултимилионер, който е обещал да спаси лиценза, но умишлено не го е направил. Томов твърди, че нарочно ЦСКА е пратен във „В“ група, а отборът е бил разпуснат без пари.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ