Лам не гарантира, че Мюлер остава в "Байерн"

Капитанът на „Байерн“ Филип Лам отказа да гарантира, че Томас Мюлер ще остане и през следващия сезон. В Англия пишат, че „Манчестър Юнайтед“ е предложил 100 милиона евро за нападателя.

„Във футбола нещата стават бързо и няма гаранции - каза Лам. - Не мисля, че и Томас може да даде такава. „Байерн“ е голям клуб, който през последните години винаги е поне на полуфинал в Шампионската лига.“

От ръководството веднага обявиха, че Мюлер не се продава. Баварците вече продадоха на „Юнайтед“ Бастиян Швайнщайгер за 20 милиона евро. „Ювентус“ пък потвърди официално, че пуска чилийския национал Артуро Видал в „Байерн“. „От такива играчи се нуждаем“, каза испанският халф Чаби Алонсо.

В същото време Марио Гьотце направи първите уроци в живота си по кунгфу, китайско бойно изкуство. Нападателят показа умения в боя по време на лагера в Шанхай. Но отново остана на резервната скамейка в контролата срещу „Интер“ (1:0), въпреки че се очакваше да е титуляр. Гьотце каза, че не иска да ходи в „Ювентус“, а вкара победния гол за баварците.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят