Нигяр Джафер: Моделът на здравеопазването е грешен

Весела Лечева: Грешка е да се иска оставка за изразена политическа позиция

Хлапета ще борят агресията с картинг и съвети от професионални пилоти

Изчезнаха 111 девойки след нападение в Нигерия

Учени регистрираха подозрителна активност на Йелоустоунския супервулкан

МЗ: Бутилираната вода носи сериозен риск за детското здраве

Мел Гибсън снима детективски сериал

173 милиона за нов център на София (ВИДЕО) Пускат нощен транспорт за 2 лв.

Две българки на топ постове в ЕК Първата жена начело на Евростат ще е Мариана Коцева

Вижте акцентите от броя на “Труд” в четвъртък, 22 февруари 2018

Русия е заплатила глоба от 15 милиона долара на Международния олимпийски комитет

Актьорите Гал Гадот и Марк Хамил ще връчват награди “Оскар”

Мъж обгоря след инцидент в леярна Прокуратурата проверява и друг случай

Валери Жаблянов в блиц пред “Труд”: ГЕРБ удрят всеки, който не им харесва

Легионер стрелец обвинен за хулиганство Горския човек заплашил служители на МВР, че ги очакват много изненади

Легендарният ван Ford Transit чества 50 години вярна служба към бизнеса по света

По случай юбилея новите Transit Courier & Connect – малките ванове на Ford – са на празнична цена в България

Популярният лекотоварен автомобил Ford Transit празнува 50-ия си юбилей през 2015 г. От слизането на първия автомобил от поточната линия в Лангли, Англия, на 9 август 1965 г., са произведени почти 8 милиона екземпляра от по-големите Transit и Transit Custom, тъй като Transit порасна от един модел до цяла гама лекотоварни автомобили с тази марка. Паркирани един зад друг, всички произведени през изминалите 50 години Transit-и биха обиколили земното кълбо. Средно, на всеки 3 минути от създаването му досега, клиентите са купували по един нов Transit. За 50 г. моделът еволюира с многообразие от версии и каросерии – от ванове и микробуси, през самосвали и кемпери, до извънредни единични екземпляри, задвижвани от Cosworth V8 двигател.

С принос от продажбите на по-малкия Transit Connect – над 1 милион бройки – и от компактния, изцяло нов Transit Courier, общото производство на всички модели Transit ще достигне 9 милиона през 2015 г. Повишеното търсене превърна Ford в най-популярната лекотоварна марка в Европа за първото тримесечие на 2015, с ръст в продажбите от 42% спрямо миналата година. Автомобилите Ford Transit играят значима роля в живота и в работата на милиони хора. От превозването на работници до строежа, през доставката на важни пратки, до бързото транспортиране на пациент до болницата – хората от цял свят разчитат на Ford Transit, за да свършат работата си.

Ford Transit е доказал легендарната си издръжливост в предизвикателните български условия и сега е по-добър от всякога. С половинвековния си опит в производството на ванове с водеща надеждност, Ford превърна Transit в самостоятелен бранд, синоним на върхови качество и работоспособност. Изцяло новото поколение лекотоварни автомобили – Courier, Connect, Custom и Transit – наследява и надгражда качествата на марката Ford Transit. Освен неоспоримите издръжливост, здравина и функционалност, новата гама на Ford от автомобили в помощ на бизнеса е с ултра ниски разходи за гориво и поддръжка, както и с по-висока остатъчна стойност при последваща продажба.
Най-малките ванове на Ford предлагат възможност за данъчен кредит, а по случай 50-годишния юбилей на Transit, те са с празнични, ексклузивни търговски условия.
Сега Transit Courier с 1.5-литров дизелов TDCi-двигател, 75 к.с. е от 190 лв. без ДДС на месец при 7-годишен лизинг, 30% първоначална вноска и 5% остатъчна стойност. В оборудването му са включени всички електронни системи за безопасност, интелигентно регенеративно зареждане на акумулатора, дневни светлини, тонирани стъкла, централно заключване с дистанционно управление и сгъваем ключ, Ford Easy Fuel система, предотвратяваща зареждането с грешно гориво, гумирано покритие на пода на кабината, осветление в товарното пространство, плътна преградна стена, халки за укрепване на товара (DIN 75410 съвместими) и др.

По-обемният от двата промоционални вана на Ford,Transit Connect с двигател 1.6 TDCi, 75 к.с. се предлага при месечна вноска от 258 лв. без ДДС, за 7-годишен лизинг, с 30% първоначална вноска и 5% остатъчна стойност. Оборудването включва всички електронни системи за безопасност, асистент за потегляне по наклон, спирачен асистент, централно заключване с дистанционно управление и сгъваем ключ, осветление в товарното пространство, цяла преградна стена, 6 куки за укрепване на товар, трип компютър, предни ел. стъкла, конзола за вещи над главите, дясна плъзгаща се товарна врата, отваряне на задните врати до 180°, тонирани стъкла, странични предпазни ленти, Ford Easy Fuel система.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете