В самолета, даден от български бизнесмен на Ерос Рамацоти, има спалня

Български дом сред облаците ще има Ерос Рамацоти по време на световното си турне Perfetto. Роден бизнесмен, пожелал анонимност, е дал под наем луксозния си самолет за всички дати от обиколката, с която италианската супер звезда ще полее 30 години на сцена.

Машината е оборудвана с всички екстри, за да превърне и най-продължителния полет в релаксираща терапия. Рамацоти ще разполага с лична спалня и готвач, който ще приготвя любимите му ястия на борда.

Турнето на поп идола започва на 12 септември в Римини, а на 26-ти ще мине и през София. По традиция преди шоуто певецът ще направи 60-минутни саундчек и гимнастика, след което ще хапне от любимата си паста и ще се усамоти в гримьорната си. По настояване на екипа покривът на „Арена Армеец” ще бъде ремонтиран. Промените засягат най-вече допуските за височина на столичната зала и тежестите, които могат да бъдат окачвани по таваните и стените. Билетите за втория концерт на Рамацоти у нас са почти разпродадени – в мрежата на eventim.bg за оцелели само пасове за правостоящи на терен на цена от 70 до 100 лв.

„Шоуто ще бъде по-добро от първото ми в България”, обеща в интервю за bTV италианецът, който е пословичен както с точността си на сцената,така и с любовта си към футбола. В сетлиста на Ерос ще влязат както най-големите му хитове като Piu Bella Cosa, Dove ca Musica и Cose Della Vita, така и композиции от чисто новия му албум Perfetto.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес