Коце Маца изкупи шоколадите с ягодов пълнеж в Петрич

Поръчка от известния петрички бизнесмен Коце Хаджииванов - Коце Маца, стресна петричани в голям немски магазин днес преди обяд. Приятелите му признаха, че купуват в големи количества от любимия на бизнесмена шоколад. Лакомството от 89 стотинки се намирало много трудно в Гърция, където е отседнал Коце Маца - във вила в околностите на Солун. Петричанинът преди да побегне зад граница, се славеше като любител на сладкото във всички аспекти на живота, а предпочитаното от него лакомство бе именно шоколад с ягодов пълнеж, пише struma.com.

Очевидци са виждали как Коцето поглъща наведнъж по няколко от любимите му шоколади. Кризата обаче се отразила и при продажбите на такива стоки, без които петричанинът трудно преживявал ежедневието си.

Костадин Хаджииванов, който дълги години бе обект на издирване във връзка с участието му в международна схема за черно тото, вече е свален от издирване и е свободен граждани, който избра Гърция за живота си. Тук в Петрич го връща единствено баща му, наскоро Коце Маца дойде за ден -два в родния си град, за да заведе баща си на лекар.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица