Мъж с топлинен удар чака линейка над час, 30 минути го разпитват има ли пари

Млад мъж, получил топлинен удар, в тежко състояние е станал жертва и на липсата на адекватна медицинска помощ. За потресаващия случай разказва във фейсбук профила си Николай Марков, о.р. полковник, бивш служител на НСО, който е направил и снимки. От неговите думи обаче не става ясно къде е станал инцидентът.

Ето и разказът му без редакторска намеса:

Показвам ви действие на Бърза помощ 150 след направена реформа, при тежък топлинен удар и абсолютна парализа на млад мъж! Време на идване около един час и десет минути. Тридесет минути опити за разговор с падналия, намиращ се под носилката и уточняване има ли застраховка и кой ще плати! Без да го докоснат или прегледат с апаратура. Накрая го накараха да си покаже портмонето с лични документи и пари и сам да се качи на носилката! Всичко се вижда на последователността от снимки, както и че когато се качва лекарката е с гръб към него, шофоьора изправен далеч а момчето зад парализирания с пяна на устата е минувач- чужденец, който се опитва да е полезен!
Това са фактите, останалото го знаете!

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.